Nattinatti

Dags för att sova nu då, hänt ganska mycket den senaste timmen så mitt huvud är uppe i varv kan man säga. Woooh
Kan ju passa på att säga vad jag önskar mig i julklapp när jag ändå inte har någonting annat att skriva om?
1 Iphone 4s
2 Iphone 4s
3 Iphone 4s
That's pretty much it! Dödar mig själv om jag inte får en nu, men försöker tjäna ihop pengar så att jag kan hjälpa till mamma och pappa med betalningen eftersom den kostar 5 700. Ska inte köpa den med abonnemang för er som säkert sitter och tänker varför i helvette jag inte gör det. Haha, mitt abonnemang som jag köpte ihop med min HTC gäller i 18 månader till så ifall jag inte vill betala av dom månaderna så får jag helt enkelt betala hela mobilen bara!
Pusspuss
/E

Hur gott?

Har varit ute och sålt med fanny, tjänade in lite extra cash. Alltid gött!
Kom faktiskt precis hem typ, har ätit lite och så bara, så vi har varit ute ett bra tag faktiskt!
Tänkte att ett avsnitt av vampire diaries räddar mig lite, för jag mår sjukt dåligt i mitt huvud det exploderar närsom. Usch usch
Bjuder på lite bilder på min älskade bernad,





Hur gott?! :D
Puss
/emma

Words!

Blir så trött på folk som lägger energi på att kommertera löjliga saker!
"jävla fjortis hahah, e du 12 eller?", "du e verkligen omogen. go back to bdb"
Såg faktiskt det igår, men hann inte svara på dom! Men såg att Emma reagerade rätt så hårt, men hon känner mig och som sagt så vet hon att jag inte tar åt mig osv, så om ni försöker trycka ner mig via min blogg så kommer det inte gå väl mina vänner, för ta inte åt mig det minsta! Och om du tycker det så kom fram till mig och säg det istället! hhahah!  Dessutom tycket jag att det är rätt komiskt eftersom ni kommenterade ett inlägg för en månadsen, hahah.. nolife som sitter och kollar igenom alla, varför ens läsa våran blogg då ;o ?
Så fick jag en kommertar att jag skulle sluta tro mig osv, hahha.. patetiskt för det gör jag inte! Är mig själv, och om du inte kan acceptera det så är jag ledsen hjärtat!
MÅste bara säga en sista sak angående detta... men ni vet att vi har era IP-nummer så om jag vill så kan jag kolla exakt vem det är som har kommenterat, eftersom ni skrivet anonymt! Hoppas ni inte tar bort kommertarerna! HAHAHAHAH!

Nu skall jag snart äta, fixa mig och dra till partillebo hallen men min älsklings Anna och hennes Mamma o Jim, och kolla Sävehof! Mysit, Vi hörs kanske ikväll! Pusssssss Matilda
Fjortis va??!! För det va la en sån bild ... ehhm jaa!!



VP ovanligt

Dags för Vampire Diaries idag igen, och två st apelsiner får hålla mig sällskap!
Drar nog ut och säljer sen, hörs ikväll
Puss
/E

Julkort?! :D

Sitter i skolan och har ekonomi, slutar efter denna lektionen så det är feting soft! Skulle egentligen sluta kvart över 3 idag, men juridiklektionen är inställt och den var cirka 1 och en halv timme.. Förlåt för att jag blev så arg igår i inlägget under, men tror ni förstår varför ;)
Skulle bara skriva, att ifall det är någon sm har en förälder som vill köpa julkort så kommentera! Säljer det för 30 kr för 12 st julkort, jättefina är dom faktiskt. Såhär ser ett av dom olika fyra ut! ;)

Pusspuss
/Emma

och med det säger jag sov gott.

Fick kommentarer på ett gammalt inlägg som matilda gjorde, ''jävla fjortis hahah, e du 12 eller?'' och ''du e verkligen omogen. go back to bdb'', och precis nyligen ''snälla lägg ner o sluta tro dej !''
Måste bara säga att jag tycker det är sjukt respektlöst och omoget, framför allt, att kommentera sånna saker överhuvudtaget? Att ni skriver själva att Matilda är omogen när ni i själva fallet går in på våran blogg och läser själva, och sedan ska börja klaga? Jag vet att matilda inte tar åt sig, för det ska hon inte göra. Hade inte heller förvånat mig om ni går runt och är avundsjuka på henne för att hon är så fett jävla snygg och ni måste lägga en kommentar som ni tror får er att må bättre när ni i själva fallet bara skämmer ut er. Om ni inte tycker om oss av någon anledning, gå inte in och läs? Stör mig sjukt mycket så folk som egentligen mår dåligt över sig själva, och måste därför klanka ner på andra för att de ska känna sig bättre själva. Och va i helvette, varför skriver ni ''e du 12 eller''? Helt allvarligt, om ni tänker efter vem är det som lägger ner tiden på att gå in på ett inlägg och kommentera som om ni vore två p12or ni själva? Antar dock är det är små attentionwhores som har dåligt självförtroende och inte vet hur man ska bete sig. Ni som förlorar på det. Åh vad jag stör mig. Folk som alltid måste bråka, alltid måste hålla på verkligen hela tiden. Folk som verkligen inte har något liv, inte har något annat för sig än att ropa fjortis, äckel, hora efter tjejer på gatan.
Om man är blond, sminkar sig helt naturligt med mascara, foundation och va tusan man använder. Då blir man en fjortis. Jag är blond, har dock lösögonfransar, använder mineralpuder som säkert många tjejer gör. Folk har kallat mig fjortis i år och dar, inte på senaste tiden, men allvarligt talat? Det spelar ingen roll hur man ser ut, för det är insidan som räknas. Och om man är tillräckligt smart så fattar man att man går inte efter utseende, utan man går efter personlighet. Om ni hade frågat mig för 2 årsen hade jag antagligen gått runt och kommenterat hur en tjej såg ut, om det gick förbi en tjej med långt hår och vackert ansikte hade jag antagligen sagt ''gud va ful hon var, fjortis''. Fast jag egentligen tyckte hon var fin, men var tvungen att tänka så för att jag själv skulle må bättre. Har lärt mig av mina feta misstag, att man ska aldrig döma någon efter utséende.
Så med detta sagt vill jag få er som kommenterade, att förstå att ni skämmer ju bara ut er. Är ni ute efter uppmärksamhet kan ni ju åtminstonde säga era namn, eller ni kanske inte vågar stå för det ni säger? ;)

Iallafall, haha.. Så har jag precis varit ute på en långpowerwalk med min underbaraste frida greén. Vi snackade verkligen om allting, riktigt härligt att prata ut med den tjejen om allt som händer. Kolla upp henne på facebook ni killar som ser detta, hon är fett snygg! Hehe puss och godnatt

/Emma Rosell



Deg-Onsdag!

Jag och några brudar i min klass har infört deg-onsdag, vilket beryder att man har på sig deg kläder! Mys va? :) love it, fast vi kör bara på onsdagar när vi känner för det, så imon har min klass det och några brudar det med! As gött (y´
Har verkligen ändrat åsikt inom den punkten, för när jag började på gymnasiet skulle allt vara så perfekt osv, och ibland känner man bara att man vill vara "ful", ha på sig gosiga kläder min inte har kunnat med, p.g.a av att alla tvåor och treor kollar, hahha.. moget känner jag, så vi vågade inte ha det!
Men nu har jag fan ändrat åsikt, från och med att jag hade deg kläder på mig förra veckan, och tyckte det var hur soft o gött som helst, och bara tyckte att brudarna i tvåan och trean var löjliga, som kanske inte kan med att ha på sig såna kläder, utan skall ha fina kläder på sig hela tiden! Man skall fan få ha på sig vad man vill, speciellt om man inte har det ofta, det är en sak om man har det varje dag än bara någon gång ibland så är det as chill! 
Egentligen ser man ju bara gosig ut, right?!
Nu skall jag lägga mig och läsa min bokjävel som skall vara utläst nästa vecka... hatar att läsa verkligen menmen.. !
Puss hörs imon / Matilda :)

                                                       +
 
                          = MiN OUTFIT IMON
- Pippitröja
- Discoturk byxor
- Converse
- Plattathår
-Check!!

Nyduschad osv! Gonatt!


go vp!

Guuuud vilken lättnad! Har precis haft prov, och jag har ingenting mer denna veckan förutom nyhetsfrågor. Men det går snabbt! Har sån sjuk huvudvärk, tänkte skriva ett inlägg för att skriva av mig lite om några saker, men tror jag kör på det ikväll om jag fortfarande känner för det. Nu ska jag laga lite nudlar och sätta igång ett avsnitt av vampire diaries.
Puss
/E

Godmorgon!

Sitter på historialektionen och pluggar. Hörs sedan!!!!

/Emma och Astrid

Outfit vs. Facelook


Så såg jag i princip ut idag. Har pluggat klart nu och ska sova, vet ej hur det kommer gå imorgon. Är faktiskt ganska nervös. Har läst ungefär 40 sidor, gjort ca 20 övningar och några ''rätt eller fel'' övningar också. Fick rätt på det mesta, så hoppas på att det håller i sig tills imorgon...
Hoppas ni får sova gott inatt och hoppas på att jag med får det!!
Puss&kram
/E

mY DAY!

efter skolan var det bara
- ÄTA
- DRA TILL STEPPEN.., gör det med handbollen.. hmm gick ju sådär..!
- ÄTA
- DUSCHA
- FET PLUGGA
- Gästblogga år min vän Alexander Hallberg, så gå in på hans blogg i kolla :) http://hallethe.blogg.se/
Och nu står SOVA högst upp på check listan!!
Så vi görs imon bebes :D pUSSSSSSSSSSSSSSSSS



Sovgott <3 / M

Tagga plugg

Japp, ni ser rubriken.
Måste verkligen plugga, så gör ett fetinlägg senare
Puss och kram
/E

Sitter i skolan och..

Lyssnar på engelska redovisningar med Frida! Hörs senare snyggingar


Dör på dessa skorna, ge mig!

/Emma

Dagens

Puss
/E

Facelook!


Yes såhär ser jag ut idag, rätt simpelt men gött! Jag skall dra mig mor skolan om tjugo minuter, så vi hörs sen!
Puss på er / M

Here you go

Just det. Tänkte att jag kunde berätta mina bra och dåliga sidor, som Matilda! Mig känner ni kanske inte så bra heller?

Positivt.
- Jag älskar att lyssna på folk, att hjälpa dom att reda ut sina problem och att finnas där för mina vänner. Det är många som kommer till mig och frågar mig, ''Emma, vad ska jag göra?'' och av någon anledning har jag alltid någonting att säga. Vilket jag tycker är en väldigt bra egenskap, för vem vill prata med någon som bara kan svara ''Ja, Mm, Okej, det löser sig''? Det hade jag inte velat!
- Jag älskar att flumma, att skratta och att vara mig själv. Om ni hade frågat mig för 2 årsen, hade jag varit den typiska tjejen som byter personlighet beroende vilket folk hon är i närheten av. Hon som faller för grupptryck, hon som inte vågar säga vad hon tycker och som är rädd för vad folk ska tycka om henne. Men jag har verkligen lärt mig att stå för vad jag känner, säger och tycker. Så idag, svarar jag att jag kan verkligen vara mig själv. Visst att jag är mer öppen med de jag känner mig tryggast med, vem är inte det? ;)
- Jag är alltid ärlig. Ifall någon frågar mig ifall en tröja är fin, och jag inte tycker det, så är det väl en plikt som vän att säga vad man tycker? Sen om personer blir sur eller ej, är upp till dem. Men eftersom de frågar efter feedback, och man ljuger och säger att någonting är fint fastän det inte är det, hur falskt hade det då varit om ens kompis gått ut på gatan och alla skrattade åt han/henne? Not nice at all
- Ljuger aldrig. Kan verkligen inte med att ljuga, jag hatar mig själv om jag ljuger för mina föräldrar. Så därför gör jag aldrig det. Aldrig för mina kompisar heller, sen om en vit lögn skulle hjälpa någon eller någonting på något sätt och det inte skulle skada någon, så är det en annan sak!


Negativt.
- Jag är sjukt envis. Ifall jag tycker någonting så tycker jag det, och ifall någon annan försöker ändra på vad jag tycker så blir jag...
- ...Sur. Blir lätt sur. Inte en god egenskap alls, men det har hänt under de senaste månaderna att jag blivit sur för smågrejer. Känner dock många som är som mig när det gäller det, så det jämnar ut sig hehe!
Jag tror det har och göra med att jag har blivit så sårad på den senaste tiden, kompisar har svikit mig och andra personliga saker har hänt mig som jag helst inte vill ta här. Tror det är därför jag ser allt så negativt. Ifall någon säger en komplimang till mig att jag är fin eller så, kan jag bli ledsen, för att jag tror att dom inte menar det. Hur knäppt är inte det?
- Jag har sjukt dåligt självförtroende. Som jag sa meningen ovanför, att jag blir ledsen om någon säger att jag är fin, det kan hända ibland. Men oftast tar jag åt mig, och det höjer också mitt självförtroende. Jag tar också åt mig av allt alla säger, ifall någon säger att jag har stor rumpa (den är gigantisk) så tar jag det inte som något positivt även fast många säger att jag borde, utan jag tar det som att min rumpa är fet. Haha...
- Jag är också känslig. Om någon gråter börjar jag själv också gråta, och det värsta är ju när man sätter igång t.ex Titanic. Herregud vad djup den filmen är, man vill inte kolla på den med mig. (Måste bara säga, en gång när jag var hon min vän Frida, gick jag hem från henne efter att ha sätt filmen för att jag blev så ledsen - grät resten av dagen.)

Det finns så mycket mer att säga om allt det här, men jag har typ halvt migrän så jag måste verkligen försöka somna nu! Sov så gott i det stormiga vädret mina vänner
Nattinattinatti
/Emma



talkin' bout hard work

Anledningen till att jag är sur har jag faktiskt ingen riktig aning om.
Jag skulle egentligen åka och kolla på Simon när han spelade match idag, men fick inte för mina föräldrar för att det var storm ute och dom är så sjukt överbeskyddande att man får flippet ibland. Så inte hann jag säga hejdå till min älskling heller, eftersom han åkte direkt efter matchen. Sen satt jag och grät från klockan 1 till 5 ungefär, i sträck. Blir rädd för mig själv ibland, men det är gött efteråt när man har gråtit ut och fått ut sina känslor genom att slå på bord osv. Därför jag vill börja typ boxning, ifall jag skulle bli förbannad på någonting så har jag alltid någonstans jag kan gå och slå ut mina känslor! Jag och Fanny funderar på att börja typ kickboxning eller thaiboxning osv. Kanske självförsvar? Verkar ändå vara en trygg grej att veta att man kan skydda sig själv ifall någonting skulle hända, och äntligen kanske jag kan ta min pojkvän i brottning?
Har varit på riktigt dåligt humör hela dagen, inte pratat med någon här hemma. Och ifall jag var tvungen sa jag en mening så kort jag bara kunde för att undvika att börja prata med någon. Detta vädret får en inte direkt att jubla, även fast det kan vara mysigt med lite storm att ligga och kramas med Simon. Men nu är han ju inte här, och då är det fanimej inte mysigt..
Älskar dock regn, att somna till det. Men såklart blåser nästan hela huset iväg men inget regn syns till :(
Jaja, hoppas på bättre humör imorgon.
Bjuder på en lite komisk bild, när jag sitter med Simons pappas Ipad, Simons dator och min mobil.
Ganska galet, ganska.
Puss
/E

Matilda Magnusson

Tjenare igen sötisar!
Tänkte bara skriva ett litet inlägg om mig själv för det har jag varit jätte dålig på att göra, jag menar hur skall ni veta vem jag är? Hur jag tänker/tycker om saker o ting? Så det är mest därför, dock har ni säker redan fått någon intryck av mig! Hoppas på bra såklart, och antagligen rätt intryck… för det är rätt lätt att märka vilken person jag är, bara att läsa mina inlägg så känner man nog vilken person jag är? Eller?!
Men om jag skulle beskriva mig själv med några få ord hade det nog varit:
- Självsäker
- Envis
- Glad & sprallig
- Positiv
- Omtänksam
- Pålitlig
   
Älskar att lära känna nytt folk, det bästa som finns! 
- Har ortoligt svårt att förlåta folk som har svikit mig, dom kan mer dra åt helvete rent ut sagt!   
Men självklart så finns det massor av mer, och nu känns det mest som att jag bara har tagit upp dom ”bra” sakerna… har absolut dåliga sidor med, mene kan inte sätta punkt på dom riktigt, so I will tell you!

Mina kompisar säger ofta ” asså matilda, du kan verkligen inte bli sur.” Och det kan jag verkligen, men brukar inte vara det, men om det är något som jag verkligen inte tycker om kan jag bli så förbannad så att man inte vågar prata med mig nästan så försöker mest att inte visa det, utan jag blir mest besviken, sedan så ger jag mig inte förrän jag har fått det jag har velat… gäller allt!! Så galet envis. Sen hatar jag att bråka så jag hoppar helst det, vilket gör att jag oftast drar mig till killar, vilket skapar konflikter ibland, tjejer kollar sett osvosv… men det är sån jag är! Dessutom klarar jag inte av att vara med personer som är negativa, klagar aaa whatever, det är det värsta jag vet!
Och skitsnack är bland det värsta jag vet, visst att det är klart att man får tycka vad man vill om folk, men att gå runt och dela med sig av dom tankarna till andra folk och sedan inte kunna säga det till den som man faktiskt har snackat om är fullständigt oacceptabelt i min värld, tycker det är så himla falskt osv!
Så jag kör på att vara mig själv rakt igenom, så får folk tycka vad ni vill om mig!
Så nu vet ni lite mer om mig, bra vaaa? :D Sovgott! Hörs imon, Pussssssss



VP!

Fick en fråga om vart jag hittade den blåa tröjan med flaggan någonstans!
Svar på det, ginatricot :)
Om du kollar extra noga och kollar på prislappen på bilden så står det ginatricot! :D
Sitter förövrigt och pluggar nu, mår allmänt dåligt. Berättar om det sedan.
Förresten så är jag på säsong 2 av vampire diaries nu!
Det rockar min värld
Puss
/E

DAAAAASK!!!

Fet dask för både mig o mina småkillar idag, underbart!!
Dessutom så kom min föredetta ledare fram till mig och säger: "Matilda, idag var du grym, dom satte dig på alla positioner, visst att du kanske inte är världens bästa skytt men du gör det du skall görs och du gör det jävligt bra!"
Blir jätte varm i hjärtat när just han kommer fram och säger det, har sån respekt för den mannen, och saknar verkligen honom, och jag spelar nästan bara linje, och då skjuter man alrdig utifrån, så blev jätte glad när han säger så, även folk på läktarn kommer med fina komentarer, tack så himla mycket!!
Uppdaterar snart igen!



Juste det, fick en kommertar --> svar: Jag hittade fakriskt den i garderoben, haha.. har aldrig använt den typ, så satte bara ett bälte över så blev det rätt så nice, men det finns sånna koftor överallt skulle jag tro! :)



/ M


Gameday!

Ik Baltichov -vs- Heid BK 15:40 Förbohallen!
Nu är det dags att sätta på sig kläderna, dra upp strumporna, på med dojjorna, spänna toffsen & BÖRJA TAGGA!
För nu jävla blir det dask, kan jag lova dig!! 





Sjukaste kvällen någonsin igår!

Hej älsklingar!
Kom hem för en stund sen, och det tog en timme att komma hem.. känner bah dessa dagar har varit sjuka på riktigt!! I will tell you now. :)
Åkte som sagt in till stan igår, vid 20 över 6, det började med att tåget var försenat så kom till stan en halvtimme senare -.-''.... träffade amanda på drottning torget, så stod där helt forever alone ett tag, sen kom hon, vi tog vagnen till Avenyn för att äta något gött, men det var helt fullt överallt, fredagkväll, after work, aa you name it, så det slutade med att vi satte oss på Donken, hahah. alltid sugen på det! Sedan satt vi där ett tag... efter det så gick vi till 4-gott köpte godis, tog vagnen igen till Bergakungen, när vi kommer fram så fungerar inte bilgetterna, så vi va tvungna att ställa oss i den super långa kön, så visade det sig att Amanda hade bokat bilgetter till torsdagens förestälning, så vi fick sitta på två olika platser, men jätte nära så det var chill!! HAHAHHA, skrattade ihjäl mig typ!
När vi kommer ut så kontaterade vi att vi hade fet missat tåget med 2 minuter typ, så vi skulle fått vänta till 00.17 tåget, och jag skulle få gå själv hem ifrån lerumsstation, och jag är så jävla mörkrädd så det är helt galet, så stannade hellre i stan hela natten med massa folk än att åka hem, så panikade lite!! Sen tänkte vi massa, så när vi är vid Ullevi, kom vi på att vi tar bussen hem till Amanda o sover där, så vi var tvungna att springa från nya Ullevi till Korsvägen på  4 minuter och jag hade mina kilklackar på mig, ångrade mig, ville inte ha conversen, så sprang o regn med 10 cm klackan till bussen som skulle gå om 4 minuter! Och vi hann, heeeeelt sjukt!!!!
Så sjukt var allt detta, ni fattar nog inte men det var verkligen sjukt, allt detta från bio-bussen hahahahh!
Här får ni iallafall några bilder, hann inte ta så himla mycket kort igår men ni får nöja er med detta!















Juste när jag kom hem förut så hade mamma fixa lite jul mys, 1 advent imon ju!!

Jag just nu, skall gå ut och checka läget o ta en go dusch kanske, idag blir det bara mys, är sjukt trött!

/ MATILDAAAAA


Breaking Dawn

Nu drar jag och min älskling till stan för att köpa present till hans mamma, och sedan åker vi till bergakungen för att kolla Breaking Dawn! Taggar som fan.
Måste gå, hörs senare
puss!
/e

en go videoblogg!



Bloggar mer när jag kommer hem babes! Känner att vi är nyvakna så ..../ m

Hade inte bangat

Bläddrade runt och kollade lite kläder och skor.
Jag är väldigt kräsen med kläder, och framförallt skor. Det är nästan sjukt.
Dags för idol snart, de som inte kollar på det skäms jag nästan över!!!
Detta fastnade jag lite extra för! ;)

/Emma

Breaking Dawn

Skall åka snart, så bloggar lite innan!
Jag skall in till stan med min Amanda och äta god mat och kolla på twilight! Wiiie, äntligen!
Har med kameran så vi hörs imon, för kommer hem inatt! Puss Matilda
Outfit 4 2night babes!


people like you, so just be yourself and do not try to be someone else.

Hej goingar, kände att ni kanske vill veta lite om mig med, så kör på samma frågor som Emma gjorde, fast med andra svar då såklart! :)

nio frågor om dig själv:
har du några piercingar? vart? – Tre i öronen bara :(
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Helst med någon go, men funkar utan med!
väljer du filmkväll framför utekväll? - Jaaa, beror på vilket folk osv!

vad tycker du om med dig själv? - Att jag oftast är glad, & att jag vågar vara mig själv när det gäller ALLT!
din sämsta egenskap? Blir galen om jag inte får mat när jag är hungrig, varnar er, PRATA INTE MED MIG DÅ!.. :(
 
är du dag eller nattmänniska? - Dag människa i högsta grad...
vad har du på dig just nu? - Jeans, linne och en gosig filt!
är du nöjd med ditt utseende? - Jaa, man skall ju inte klaga, men man kan ju aldrig bli nöjd känner jag!
vad vill du ändra med ditt utseende? - Vill vara lite längre & få bort handtagen vid höfterna.. haha som alla tjejer har typ .. hatar dom :(

- sju frågor om kärlek:
är du i ett förhållande just nu? - NeeJ, det skulle jag väll inte kalla det!
har du varit kär på riktigt någon gång? - Yes!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Det gör jag verkligen!
hur många har du varit riktigt kär i? - Asså vet inte, men fyra tror jag! (har dock inte haft förhållande med alla)
har du kysst en kompis någon gång? - Ja.
hur många har du varit tillsammans med? - Några, men 3 äkta förhållanden!

- tio frågor om dina vänner:
vem vet allt om dig? - Anna Järbur!
vem skulle du vilja träffa just nu? – Skulle döda för att träffa min farmor en sista gång, så farmor!!
vem saknar du mest just nu? - Min ***** <3
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Ludvig Aronsson :( Usa bajs!
vem krama du senast? – AnnMari tror jag! hahah..
vem står dig närmast? – Amanda, Emma & Anna!
vem vill du träffa oftare? – Olivia Lindberg
vem är mest partyprisse? – Om kille så Valter, men tjej så skulle jag nog säga Amanda, Eller Anna
vem ringer du när du är ledsen? – Mamma, eller tjejerna!

- farligheter:
röker du? - Nej!
snusar du? - Nej!
har du snott något från en affär någon gång? - Hmm.. när jag var liten isf!
har du tagit droger? - Verkligen inte, skulle ALDRIG göra!
känner du folk som tar droger? - Ja, eller har tagit!
har du blivit jagad av polisen? - Nej ;)
har du druckit så mycket att du spytt? - Nej, nykterist till 80 % typ ;)
dricker du alkohol varje helg? - Neeeeeeeej! haha
skulle du kunna testa droger? - Aldrig i livet!
skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - Yes, på direkten..
har du varit i slagsmål någon gång? - Nej, hatar att bråka, så händer aldrig typ!

- random:
sover du med dörren öppen eller stängd? – Stängd!!
har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Jaa..
tror du två ex kan vara vänner? - Absolut, varför inte ?!
skulle du vilja vara berömd? - Vem vill inte känner jag ;o
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? -  Jaa, mossor ;)
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - Simon Nilsson, men absolut varje dag! ;D
brukar du tänka innan du talar? - Nej, aldrig kommer mest naturligt, men klart om det är fel läge så tänker jag ju innan ;)
känner du någon som är oskuld? - Yesbabe!
skulle du vilja tatuera dig? - Ja!
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Jaaa, det har jag! Rasmus<3
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - Om inte hade jag blivit arg ;o
tror du andra tycker illa om dig? - hahah.. jaa det finns det säkert! Men det finns ingen som har en andledning till att tycka illa om mig, så då får den tycka det då, bryr mig faktiskt inte! LÄgger inte energi på sånt trams ;)

Paus från beroendet

Sitter och kollar på vampire diaries, på mitt femte avsnitt redan bara idag!
Är på avsnitt 17, började kolla i förrgår.
Känns gött, ganska tagen av det tyvärr..
Så tänkte dra ut med min hund så hon får göra sitt.
Bjuder på lite mongo bilder..
Puss
/E








Dagens


/E

Say whaaat?

nio frågor om dig själv:

har du några piercingar? vart? – I naveln och öronen!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Jag vet faktiskt inte. Lutar nog mer åt tillsammans med någon! ;)
väljer du filmkväll framför utekväll? - Ja, men det är gött att dra ut med såklart!
vad tycker du om med dig själv? - Tycker om min kropp, men hatar mina lår. Mitt hår är jag förtjust i också, när det vill bli som jag vill!
din sämsta egenskap? - Hm. Jag är väldigt envis, och känslig. Blir lätt på dåligt humör av någon anledning, men det beror ju på vilka jag är med. Med vissa kan jag bara inte bli på dåligt humör!
är du dag eller nattmänniska? - På natten gör jag helst inget annat att sova, så en dagmänniska antar jag...
vad har du på dig just nu? - Simons tshirt och trosooor! Bed time ju?
är du nöjd med ditt utseende? - Sådär. Aldrig varit riktigt nöjd, kommer nog aldrig bli heller.
vad vill du ändra med ditt utseende? - Vill ha större mun och ögon!

- sju frågor om kärlek:
är du i ett förhållande just nu? - Ja!
har du varit kär på riktigt någon gång? - Absolut!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - I do :)
hur många har du varit riktigt kär i? - 2 st
har du kysst en kompis någon gång? - Självklart
hur många har du varit tillsammans med? - En, my one and only ;)

- tio frågor om dina vänner:
vem vet allt om dig? - No one but myself.
vem skulle du vilja träffa just nu? – SImon!
vem saknar du mest just nu? - Simon..
vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Rebecca Johansson... Suger :(
vem krama du senast? – Emma Zahirovic!
vem står dig närmast? – Simon, min familj
vem vill du träffa oftare? – Rebecca helt klart, och min bästa Emma Z. Flera st jag önskar jag kunde träffa oftare..
vem är mest partyprisse? –  Sandra Eriksson om någon!
vem ringer du när du är ledsen? – Simon, Matilda eller Emma

- farligheter:
röker du? - Nej
snusar du? - Dör hellre!
har du snott något från en affär någon gång? - En godis när jag var 10 bast, tufft osv
har du tagit droger? - Never in my whole life
känner du folk som tar droger? - Ja, eller som har tagit det, men inte tar det regelbundet vad jag vet.
har du blivit jagad av polisen? - Nej
har du druckit så mycket att du spytt? - Tyvärr
dricker du alkohol varje helg? - Nej!
skulle du kunna testa droger? - Aldrig
skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - Beror på vad för sammanhang, men antagligen ja!!
har du varit i slagsmål någon gång? - Inget allvarligt

- random:
sover du med dörren öppen eller stängd? –  Nästan helt stängd
har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Har bara varit i ett förhållande än så länge ;)
tror du två ex kan vara vänner? - Beror på hur länge man varit tillsammans osv. Fett jobbigt om den ena har kvar känslor för den andra, men om båda har kommit över varann så ja :)
skulle du vilja vara berömd? - Vem skulle inte?!
har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Mamma bara, vad jag kommer ihåg..
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - Fanny Pohlen, hade ju inte bangat!
brukar du tänka innan du talar? - Oftast, ibland kan det man tänker inte riktigt bli samma sak man säger..
känner du någon som är oskuld? - Yesbox!
skulle du vilja tatuera dig? - Ja, någon liten ;)
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Simon såklart
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - Absolut
tror du andra tycker illa om dig? - Finns väl alltid någon som ska kritisera, men jag vet faktiskt inte. Hoppas inte det!

Allt från mig ikväll, nu har ni fått information så det räcker ;)
Nattinatti

/E

Heta

/E & E

2 day's


Nattinatt,
/E

Glad tjej

Sorry för ganska fula bilder, men kan inte låta bli att älska mitt hår på dessa bilderna?
De senaste två dagar har det blivit precis som jag vill, vet inte riktigt varför...
Tänkte bara säga det, ska hoppa in i duschen nu så jag bloggar mera sedan!
Har pluggat lite engelska också och är typ klar med den så det känns också nice.
Puss!
/E

Det e inte så himla hemskt,,

Jaa, känner att jag inte alls har tagit mycket kort, bara webbcam foton :( för att jag inte orkar ladda över alla bilder ifrån telefonen, lat? Yes!
Men idag gjorde jag det så här får ni se lite vad jag har i min mobil.. eller mer vad jag gör i skolan hahahha.. ;) skall snart sova, så godnatt, vi hörs imon älsklingar! Ni är bäst! / Matilda
Här så bara det blev att alla dom med mörka kläder satte sig på ena sidan o dom med vita på den andra .. as flumm!

Simon lekte bert...

Jag o amandis gick loss med kameran under väntan på hjälp på matte lektionen...

..och vi dog av skratt när vi såg matte mellan oss!! HAHAHA

Dock klämmde jag mig på skåpet idag :'( gjorde inte ont då mer att jag höll på att svimma för det såg så äckligt ut(värre än på bilden) , men nu e känseln lite halv bra men vafan, e man kvinna så biter man ihop för jag har ju inte ont i tänderna ;)

Och avslutar med tre cepefilmer ... vi bjuder på oss själva, och vill bara säga att min klass är helt underbar, och imorgon kommer en ny brud att börja hos oss, as kul :D
Amanda älskling <3

Vi filmar matte när han går för vi tyckte det såg ut som att han hade bajsat ner sig.. så vi filmar i smyg.. OCH KOLLA JÄTTE NOGA I MITTEN AV FILMEN DÅ HAN SLÄNGER MED VÄSKAN AS MYCKET, VI KUNDE INTE HÅLLA OSS

Okeeej, alla kan inte vara perfekta.. vi är as fula men fan så kul vi har det... hahha,

Kolla alla 96:or det är jääääääääääättte kul att gå på gymnastiet .. HAHHA, iallafall i min klass.. hööhö

Skypar med min amanda!

Yes det e vad jag gör, jag gör just nu!
Vi ligger och räcknar dagar till trysil .... waaaaaaaaaah .. det visste ni inte va? Att jag o denn astörtsköna bruden skall till trysel snart, men as goa människor! Längtar helt SJUKT!!!!!!
Hörs senare / Matildaaaa

Christmas time

Känner att julen har spridit sig till vårat hus!
Julgranarna utanför ica har kommit nu, ändå rätt sjukt att dom kör igång mer än en månad innan. Vem köper det nu så att den står och barrar av sig tills julafton är framme? Hmm.. Haha!
Bjuder på lite goa bilder, och en bild på mig i min mammas (..) onepiece, hon har en och inte jag. Fml!
Men nu är det time to sleep för min del,
om jag är på glatt humör imorgonbitti bjuder jag på bild på outfiten för dagen!
Puss
/E

Brb skall kolla ensam mamma söker uppföljaren ..


Same, same but diffrent ;)

HAHAHA, jaa.. har precis fixat klart mig så loggar jag in på bloggen, så ser jag att Emma har exakt samma outfit som mig, så fick snabbt springa och byta till jeans och den vita pippitröjan istället, hahha.. kände att vi kanske inte skall se lika dana ut! Fett pinsamt!
Håller med Emma där uppe med tyskan :( fattar ingenting, så fär flörta lite med Folke så löser sig allt ;) Tips från mig! höhöhö.
Hat samhällsprov imon och eftersom alla fick typ E- på förra provet så måste jag pristera, så det blir ingen träning för mig idag!
Här får ni iallafall den "nya" outfiten och facelook! Fick bli några jättesnabba för skall gå till skolan om en kvart o måste fixa lite stuffs innan! Pusssss / M



2 day's

Tänkte jag kör på lite lockigt hår idag också, vart allt ett tag sedan. Lätt klädsel idag om jag får säga det själv, men det duger mer är väl!

/E

Lite morgonbilder varsegoda

Seg morgon idag, hade inte bangat att sova hela dagen asså.
Börjar om 50 min så det är la chill, har sminkat mig och valt kläder ska bara äta och borsta tänderna sedan done for schoool!
Har tyskaläxa idag men fattade inte ett skit på den så det får gå som det går, helt cp att man får en läxa som man ska göra klart tills dagen efter. Får ju ingen fritid.. Blev så förbannad för först kommer min samhällslärare och säger att vi har prov om TVÅ veckor på någonting vi inte ens gått igenom en enda gång? Sen fick vi läxa i tyska, prov i Svenska och i Privatjuridik på måndag och tisdag nästa vecka. Fml!
Tar en lite outfit bild till er senare, puss gullerumpor

/E

Ny duschad o go!

Yes det är vad jag är, mysigt! Har varit med folk hela dagen och spelat match så har inte kunnat blogga! BLev en go vinst för mina smågubbar, härligt!
Skulle gått på bio idag med men amanda svarade iinte den bajsen för hennes mobil dampade så det blev inget, men det var chill ändå, va med annat gött folk!
Nu skall jag ta o krypa ner i sängen med telefonen i handen och smsa med nån babe kanske? Vem vet! ;)
Puss vi hör imorgon mina älsklingar! / Matilda

Gött häng

Fan vilken go kväll det var igår!
Firade min goa Astrid hemma hos henne med riktigt sköna tjejer, jag har dock bara tagit en bild för det var Matilda som hade med den bästa kameran om man säger så ;)
Idag bär det nog av till stan för att kolla bio, breaking dawn, ska bli fett nice!
Kommer la lite goa bilder sedan också kanske.
Men när jag kom hem igår kväll så hann jag inte lägga in bilderna utan jag la mig bums i sängen, så ni får ikväll antagligen!
Nu måste jag få i mig lite mat i magen,
Pusspusss

BTW, köpte klänningen! Fick som julklapp av simon, undra va man ska köpa till han nu bara????..

/E



Bild från somras, jag Matilda Astrid och Frida

A moment I´ll nevet forget.






Säger inte så mycket, men bjuder på denna gamla godingen som var den sista låten som spelades på avslutningsbalen i nian, jag får gåshud när jag tänker på det! / Matilda

Gomorrron!!

Hej finisar! Vaknade för en stund sen, åt frukost med familjen, fixat mig osv! På med favvokläderna och musiken på hösta volym, kan verkligen inte fixa mig utan musik... inte ens när jag duschar... hahah underbart!
Appropå musik, det är massor av mina kompisar som skall på Avicii, är det någon mer som skall dit av er? :D Känner att jag inte sånt himla faan av honom alls, men han e la bra? Rätt goa tagg låtar ändå, här är några har brukar lyssna på iaf!! Vet inte vad man ska tycka, han kanske är bra? :) Puss Matilda








NU KÖR VI!

Fridaaaaaaaaaay night

Som sagt så drog jag och Emma och år massor av mat, gick till hemmakväll köpte med oss massa gosig och gick tillbaka för att hämta mammas pizza,så tog med den hem... vi kolllade på idol och hade det as mys, innan halva höjden kom hem.. så tog hunden och gick med Emma en bit till Simon,  så det blev ingen sen kväll tack vare det! Fuck llife, menmen.. ligger här ich känner mig lite sjuk faktiskt :/ ont o öronen, halsen, hosta osv!
Vi hörs imon babes! Puss Matilda



Jag älskar dig!

För jag e lycklig..

Hej alla goa!
Gött att det är fredag va?? :D
Jag skulle egentlligen tränat snart, men den blev inställd så nu sitter jag och väntar på att min bror skall göra klart mat till mig, mums!
Ikväll skall jag i varje fall vara med min saknade Emma :D underbart! Skulle nog tro att vi hittar på något, kanske drar o äter lite på New York or something, mys! Simon kommer ju hem ikväll med, så det gött att hon kan träffa mig lite innan! :)
Skall dömma mina handboll imon med.. kul.. nej men det blir la helt ok lixom! Mer om det sen!
Måste bara säga att nu lever jag bara livet, underbara vänner aaa massor, hur galet som helst, jag är sjukt nöjd nu, det bara rullar på som det skall lixom, waaaaaaah! L-o-v-e it!







Och jag avslutar med att säga att jag saknar denna tjejen hur galet mycket som helst, verkligen jätte mycket!
Min Olivia Lindberg<3
Puss/ Matilda
LALALALLALALLALALALAL.. ÄLSKAR DEN!!


Hiss???

Jag och min goa Frida Savenäs tog oss en tripp i lerums centrum idag.
Skulle egentligen dra dit för att köpa choklad för 2 kr styck på Tempo för att dom firar 2 år, men självklart vart det inte idag!
Dom har gjort en ny affär till i centrum, förutom KappAhl, så vi tittade in där lite. Mysiga saker hittade vi, man kunde liksom köpa julklappspapper för 1 krona? Sjukt värt ändå
Vi passade på att svänga in på KappAhl såklart, frida hade inte vart där än. Så jag hittade en marinblå långklänning, la inte märke till den först men när jag såg den så får man känslan ''Den ser inte fin ut härifrån, men när den väl sitter på sitter den bra'' Har ni fått den någon gång?
Så jag var bara tvungen att testa den..
Har förövrigt bara suttit och pluggat idag, vart väldigt mycket fördjupning i skolan om man säger så..
Jag började 8.30 och slutade 15.50, hade redovisning och har prov imorgon :(
Känns som att vi har haft väääldigt mycket läxförhör och prov nu på senaste!
Gött med jullov om lite mer än en månad igen då!
Har tänkt på en sak, man går i skolan hela tiden (förutom när man har slutat skolan då) Men dom som går i skolan, man tänker ju att man inte går i skolan på sommarlovet för att det är sån go känsla och man kan inte tänka på annat än sol, bad, frihet och vara med dom man älskar. Men det är ju bara ett lov liksom? Som alla andra lov bara det är det är väldigt långt?
Haha en till grej, har ni nånsin tänkt liknande detta ''Man tar kort, och på det kortet är det någon som tar kort, och på det korten den tar är det någon som tar kort osv...'' ? Herregud, tänker så hela tiden! Sjukaste
Nu räcker det, känner att jag har babblat klart nu.
Måste bara säga, att i helgen kommer jag kanske inte hinna blogga så mycket eftersom Simon kommer hem imorgon och åker på lördag så jag vill vara med honom hela tiden. Och på lördag ska jag hem till Astrid på tjejkväll, på söndag ska jag sälja julkort med Fanny och antagligen kolla på Breaking Dawn! Nice nice nice
Här kommer bilder på klänningen,
Första bilden ser man bäst hur den ser ut, för andra kortet tar frida nerifrån så den ser inte riktigt ut så...
Man kan också välja om man vill ha det bandet runt eller inte.
Ni får gärna lägga en kommentar om ni tycker jag ska köpa den imorgon eller inte!
Aja, pussss!!

/Emma

Kvällens fråga!

Jag skall bara plugga det sista, sen drar jag och myser i sängen!
Kör på dagens fråga fast det blir ju kvällens fråga:
Har inte ni tix typ att ni måste lägga alla kuddar på rätt ställe i sängen, på sidan, osv?! Det har jag, och jag har miljoner kuddar i min säng och varje liten kudde måste ligga på rätt ställe annars kan jag inte somna, hahah.. sen måste jag alltid ligga o krama en kudde och låstas att det är typ killen, mamma, pappa, Och Emma ibland när man saknar henne ;) aaa whatever.. Har ni några såna tix som jag har? :D Kommertera isåfall skulle vara roligt o höra!
Sovgott älskllingar! / Matilda!
In action så att säga ... ;)





Crusch!

Hej babes! Hur mår ni? Det va länge sen jag blogga men jag har verkligen inte fått en ändå lucka för det :( och fattar inte hur jag mobil bloggar från en HTC, lägger in bilder osv!!
Men dessa dagarna jag inte har bloggat har jag hunnit med..
- Domarkurs
- Utvecklingssamtal
- Tränat
- Kollat match
- Och masssa skola!! 
Så jag har gjort en del på två dagar, så nu fattar, jag har inte hunnit :(
Nu iaf så sitter jag och skall plugga lite tyska, men funderar på att göra det senare, för min bror sitter inne o myser framför High school musical för våran TV funkar inte :o Så det blev att sätta på en film , och är fett sugen på att mysa ner mig i soffan med! Blir nog så :)
Måste bara berätta att jag hade världens jävla crusch för Zac Efron för något år sen, jag var helt galen i honom, och jag var kär i honom på riktigt! Blev hur avundsjuk på Vanessa som helst, så jag har hsm maraton hela tiden förr för att bara se honom, och nu kan jag varenda scen och låt i alla filmer typ! Pinsamt men så var det!! :$$$
Har en sån jobbig dag när man verkligen inte fastnar på kort alls :( menmen!
Puss / Matilda <3


Jävla babe asså! Ögonen....

Blev ju på riktigt typ arg och ledsen när jag såg dessa bilder, Hahhah :( men jag hade ju inte bangat o vara med honom nu heller, men nu e man ju lite realistisk .., ;)





PLL

Såg precis att kommentaren några inlägg undan så står det att nya avsnitt av PLL inte kommer ut förrän i januari. Mitt liv blev just snäppet mörkare :(
För dom som inte kollar pretty little liars så länkar jag ännu en gång avsnitten, det är ett måste att kolla!
Klicka Här

Jag är hemma idag också, känner mig inte riktigt frisk än men imorgon får jag nog gå till skolan!
Sitter och kollar nyheterna med min mor.. Mycket roligt verkligen
Om det är någon som undrar så är min mamma sjukskriven, så hon är hemma hela tiden. Hon var med i en bilkrock år 1999 och fick whiplash-skada. Det är sjukt synd om henne, hon får ofta ont i nacken men tänk ändå vad gött att sova hur länge man vill på morgonen? Det positiva för mig är ju att man har lagad mat när man kommer hem osv, men det är inte så kul för henne när hon vart hemma i 12 år hittills och troligen ett bra tag till (kanske hela livet).
Nu ska jag gräva ner mig i täcket och läsa lite till provet på fredag

Puss
/E












Sjuk

Allt jag har att säga... Orkar inte blogga, förlåt

/E

Sjuk?..

Sorry för sjukt dåligt bloggande i helgen! Har bara inte orkat, vi har kollat på Heroes ungefär 10 timmar per dag... Så känner att vi har bara legat och dött. Grym serie, lite äcklig oså, men annars feting grym! Värd o se
När jag kom hem igår började jag må lite lätt dåligt, eller jag mådde dåligt hos Simon med men inte så som jag mådde när jag kom hem. Så jag gick och la mig ganska tidigt.. Försökte somna men kunde inte, låg och tänkte på Heroes haha, och mådde skitdåligt. Tillslut hade jag legat och vridit på mig hur länge som helst och var skiträdd, trodde han killen i heroes skulle komma och döda mig.. Så jag kollade klockan och den var halv 5?! Hade inte sovit en enda liten blund på 5 ½ timme. Gick ner till mammsen och pappsen och la mig där, kände sen att jag började må jätteilla och visste att jag skulle spy. Men jag hatar att spy så det som försökte komma upp svalde jag lika snabbt för jag ville verkligen inte spy, börjar gråta för det är så äckligt. Tillbringade 1 timme liggandes på toaletten ifall att. Hemskaste natten någonsin, ville bara spola fram tiden så att det var över. Så jag fick snällt gå och bädda i våran goa soffa och lägga mig där, somnade direkt faktiskt haha. Den är allt magisk den soffan!
Sedan vaknade jag av att Oskar och pappa skulle iväg och jobba vid halv 7... Somnade om och vaknade sedan vid halv 10 då pappa ringer för att kolla hur det är med mig. Sjukt jobbig natt, fick stanna hemma idag dels för att jag försov mig och dels för att jag inte vågade gå till skolan. Så nu vet ni hur jag haft det inatt..
IDAG iallafall, ska jag bara ligga och kolla tv osv. Vågar inte riktigt äta, så har inget annat att göra eftersom jag äter 50 % av dagen hehe
Ska se om det har kommit ut nya avsnitt av One Tree Hill och Pretty Little Liars!
Hörs senare idag antagligen
Pusspusspuss
Emma


Farsdag???!

Hej babes!!
Läget? Med mig är det bra!! Dock kom jag ju på att det e farsdag förut :/ så får snabbt åka ner till centrum och handla något till pappi ;) pinsamt...!!
Spelade match med killarna förut, det gick as bra.. ända tills slutet då dom fick damp på domaren.. så vi fick bonk! :(
Själv spelar jag halv åtta ikväll .. så det blir sent!! Men e rätt sugen på att kötta så hoppas det går bra! hahha.. tänkte bjud på en go video på ema sen .. orkar inte med den kvinnan .. hahhahaha!
Hittade dom glasögonen ni vet mán hade när man var fjortis .. orkar inte :( jätte osköna är dom ju!! Herregud hur kunde jag gå runt i dom? ;o

Här får ni en störtskön låt med :D

/ Matilda :)

Lördag!

Hej goingar! Det var meningen att jag skulle fet blogga igår, men nehe så blev det inte!
Ni missade väll inte att kolla på klockan 11 minuter över 11 igår va? Det gjorde inte jag iaf, satt i bamba o åt höhöh.. fatta, värsta historiskt typ ju! ;)
Igår skulle jag vara men årets bästa kille, men det blev inte så :( Så efter skolan tog jag och min AnnMari en go fredagsfika, bakelse & hela rubbet, mums, jättemysit!
Efter det så åkte jag hem o var med familjen hela kvällen, Joel va på disco och Viggo sov så det var bara jag, mamma och pappa, som den gamla tiden ;) fett gött!! Så kul när man år själv med dom, för vi har ju damp då.. höhöö.
Jag och pappa låg kolla på Idol, fml André åkte fan ut, waaaah.. va ju nära på att fälla en tår, men pappa satt där så man fick änna hålla inne det..:$$
Nu skall jag snart åka till IKEA med mina päron sedan hittar jag säkert på något kul, updaterar senare!
Här är outfiten för idag med, gamal och muppig bild men har exakt samma kläder på mig så det e chill va? ;) Puss / Matilda

Världens bästa föräldrar!




Idol med goaste!!

Sitter och kollar idol nu med olivia i nässjö, dags för Amanda Fondell! Kan inte bestämma mig för om jag gillar henne eller inte...
Iallafall
Sjukaste som hände idag, vi hade matteprov och man fick gå tidigast 10. Tåget gick 5 över 10 till alingsås = springa?!!!!!
Vi sprang som fan och hann med det, åkte till alingsås och tog tåget därifrån. Så köpte vi en biljett på lerums tåget från lerum till nässjö, och hon sålde den till oss innan hon sa att det inte gäller på sj tåg. Och självklart kom det ett sj tåg, och det första tågsatvärdinnan sa var ''denna kan ni inte åka på?!'' Och blev skitförbannad, likasåjag, eftersom jag sa att jag hade köpt en biljett för 130 spänn och tänkte inte betale en spänn mer för det. Så vi fick åka den biten till falköping, haha! Kände att vi hade ingen som helst anledning att betala eftersom hon redan sålde biljetterna till oss och inte hade kollat upp om det faktiskt var ett sj tåg, för vem vill betala 130 spänn för den lilla biten mellan lerum och alingsås???
Vi var iallafall framme vid 10 i 1 och killarna slutade 14.15, så vi tog oss efter några hektiska minuter till bussen påväg till deras gymnasium. Sedan fick vi gå en bit och hittade rätt tillslut, haha... Men sen skulle vi leta efter gympasalen och vi stod utanför i typ 15 minuter för vi vågade inte gå in haha. Menmen! Sedan kom deras gympalärare, asskön, och tog in oss dit osv. Inte trodde man att vi skulle klara av att ta oss dit? ;) 
Så här sitter vi i soffan och kollar på idol medans killarna tränar, senare blir det nog en skräckfilm (hatar skräckfilmer) och lite gott o käka skulle jag tro!!
imorgon vet jag inte riktigt vad jag och Simon hittar på än, men återkommer la om det imorgon :)
Ha en go kväll allesammansss
Pussssssss
Emma



Flascha bah lite.. men det är chill eller?

Hej Sötnosar!
Gjorde verkligen ingenting av det jag skulle göra igår, verken pluggade eller bloggade :$$, sov bort hela onsdagen :( min powernap blev från halv fem till halv nio ungefär... Asså det är helr sjukt vad jag är trött nu för tiden, har inte hunnit sova idag o märker verkligen hur seg min hjärna är!! Usch, tränade gubbarna förut, men fick hoppa min för jag pluggade som sagt inte igår och imon har jag matteprov terminsprov fattar ni???! Värsta feta provet, men jag och Amanda i min klass kör på teoria att inte plugga as mycket för då glömmer man av det sen? så är det iaf för mig.. hahah!
Imon är det FREDAN wohooo, har planerat lite things men det får ni reda på imon isf ;)
Juste ... vill ni veta en sak som hände på badhuset förut? :$$ Vi är där och simmar med klassen i två verkor osv, men så fick vi "rast" så jag och Olivia gick ich bubblade lite ... och helt plötsligt sitter jag där med en halv bikini, fästet hade lossnat, så fick ligga där med händerna på pattarna helt ensam... tills olivia hämtade en handduk, Hahaha tur att man har vänner, tror i vilket fall .......så såg ingen mig som tur var!! eller? ;)
Man får ju lite lätt flaschbacks från sommaren när man tar på sig bikinin igen.. något blekare höhö menmen..!
Bilder från i sommras :(
Puss Matilda <3
Inte den bikinin, den e säker ;)

Buuuuuuuuuuuus



Sitter o bloggar lite, kommer jag ihåg!



From paris with love

Mysiga blondiner? Jaaadå
Segaste dagen idag, från halv 9 till 10 i 4. Herregud...
Tur att vi slutar 10 imorgon känner jag!
Vi har matteprov och jag känner att jag inte kan plugga för jag vet inte vad jag ska plugga.
Så känner att det kommer antagligen gå jättedåligt, men tur att våran lärare sa då till mig att det inte är en sån big deal om man inte klarar det eftersom då får man lite grann och träna på mer bara. Det hade ju inte blivit första gången jag inte fått godkänt på ett prov isåfall. Men hoppas på att fixa det iallafall!
Tänkte checka lite TV till, kolla igenom matten och sedan faktiskt gå och lägga mig tidigt idag.
Ska kolla from paris with love!
pusssssssssss
Emma

WeBb

Sitter och webbar med min babe, haha så tråkiga..
Har varit ute och sålt lite julkort idag med fanny igen. Tjänade ihop 90 cash, inte så dåligt ändå :)?
Hade engelskaprov idag, gick ju kanske inget vidareeee. Får la se hur det går längre fram!
Just nu känner jag bara att det är en period med väldigt mycket prov osv, känns inte så kul.
Men för att det ska finnas perioder då man knappt har någonting så måste det ju finnas de veckor man ska ha mycket att göra.. Tyvärr.
Med det sagt tänkte jag säga godnatt, och bjuda på tre bilder på mina älsklingar.
Pussss
/Emma

Powernap..

tar en go sån nu innan jag ska skicka in några arbeten och plugga matte!! Bloggar när jag är klar :) Puss Matilda <3

Hurry up

Ett sjukt snabbt inlägg, jag har helt glömt bort att blogga och allt. Tagit flera bilder under dagen tillochmed men tiden har gått till så mycket annat idag! Jesus
Kollade precis sista avsnittet på one tree hill också säsong 8, fml
Måste vänta tills det nya avsnittet på OTH kommer ut OCH PLL (Pretty little liars) som jag väntat på i ungefär en månad nu. ännu mer fml.
Drar antagligen till nässjö i helgen med olivia, nice elleR? Saknar ju min pojk.
Förövrigt har jag haft utvecklingssamtal idag och sålt julkort med fanny. Nice, tjänade över 100 spänn var! Inte illa pinkat

Nu måste jag sova gott folk, prov imorgon osv osv..
Natti!
Emma



Kan inte säga annat än att jag älskar dig.


Finaste blommorna och sötaste nallen någonsin eller hur?
Har förövrigt precis kollat klart på karate kid med mor min, och tänkte ta mig till sängen och söva!
Sov så gott
Puss
Emma

jag kan också vara söt ibland!! Måla o grejer....


Pluggg öööööhhh..


Söt elleR?

Sitter och kollar på The kardashians, tillsammans med mina favoritkakor och julmust!
LML
Världens finaste pojkvän skickade blommor till mig, så har fetaste buketten och en sjuktsöt nallebjörn som en gubbe kom och lämnade vid dörren. Så jävla underbar.
Bjuder på bilder sedan,
Puss
Emma

minibildbomb or something



Det var allt från igår kväll, nu tänkte jag sussa även fast jag börjar 20 över 1 imorgon!
Puss goingar
Emma

Seriöst mannen?!

HAHHAHA, är så himla Matilda i ett nötskal typ just nu... aaa för ni som inte känner mig vet snart hur jag e, bara o kolla på alla cepe bilder så fattar ni!!
Har inte bloggat "riktigt" på hela veckan känns det som... och jaf vet inte vad jag har gjort?! Skoja ... öhöh, tänkte sammanfatta lovet då..... Jaaaa men det blev ju lätt då, har typ endast varit med min andra halva iprincip hela lovet, Anna Järbur alltså!! Tror jag har varit utan henne i en dag eller något... HAHHA! Men det var ju skönt att vara med henne, annars har det varit handboll varje dag denna veckan med så det har varit fett!!
Nu ligger jag här och inser att vi börjar typ halv två imon, segt dock.. heller börja tidigt och sluta typ 12 :( så funderar på att dra en go tripp till solariumet imon fixa sig o dra till skolan, låter rätt så lockande ändå! men får se :D
Juste spelat cup idag med mina favorit gubbar.. vann B, inte jättebra, men helt ok lixom :D
Men nu bjussar jag på ett par goa dampbilder, o säger sov jättegöttt, och dröm sött babes!
(får ju damp på mig ... att jag aldrig kan vara seriös på bilder med, fml :/ börjar bara gapflabba) Men det e ju sån jag är så .... -.-'' / Maaaaaatlida









Min andra halva, & jag!

PLL

Sitter o chillidillar i sängen med Asterix och kollar på pretty little liars. Nice ändå
Segaste söndagen men ändå goaste...
Har inte mycket att säga, så vi får höras senare så får ni bilder från igår!
Puss
Emma

Videoblogg!


Outfit

Snabb bild för bussen går om 5 minuter ... så brb!
Pippi tröja
jeans
converse
hiss/diss?

Attentionwhores?

Läste precis att facebook skulle hackas på aftonbladet. Verkar ändå ganska trovärdigt eftersom dom tydligen kan det där med hacka och har gjort det innan och lyckats, eller så försöker dom bara få uppmärksamhet och skita i det för att deras lilla grupp ska bli famous?
Tycker ändå det är fett onödigt. Visst, jag har ett liv utanför facebook självklart. Men facebook är ju fanimej en stor del av ens liv haha, hur hemskt det än låter. Man lär känna nya vänner och man kan hålla kontakt med sina nära och kära. Hur hemskt är det enligt den lilla gruppen undrar jag då?..
Ifall facebook skulle hackas skulle jag verkligen inte blivit nära förkrossad, men lite deppig kanske? ;)
Det är fett jobbigt nu dock när alla skriver, ''so what om facebook försvinner?'', ''Ååååh nej mitt liv kommer förstöras'', ''Herregud hur många småfjortisar finns det som tror på detta?''
Dom ska ju vinna lika mycket uppmärksamhet? Blir bara pinsamt tillslut, när dom själva är fjortisar eller de som skriver att dom inte bryr sig om det tas bort, dom kan ju likagärna bara ta bort fejjan direkt? Right?
Mycket bättre när man har en go blogg man kan skriva ut vad man tycker och tänker, där alla vet att man faktiskt har en blogg för att i stortsätt få fram sina åsikter!
Haha. Tycker denna gruppen verkar vara ganska hjärntvättade och attentionwhores för fulla muggar!

Här har ni länken :
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13888401.ab
/Emma

IDoL!

Har precis kollat klart på idol, herre min gud vad mitt hjärta bara stod still i några sekunder för jag trodde molly skulle stå där framme med en till.. Hon är en av favoriterna, men idag var hon inte alls bra.. Kanske ni kan hålla med om? Och att olle åkte var ändå helt okej. Eller? Gillar inte André, (matilda är dock galen i honom så hoppas hon inte ser dettaaa), så tycker egentligen att han skulle åka ut. 
Haha, där har ni min åsikt!
Ska fixa lite saker och sedan tänkte jag faktiskt besöka sängen, som jag inte gjort på några dagar. Vill somna tidigt så jag slipper vara helt slutkörd imorgonkväll! Då ska jag och brudarna rocka lozzzz :)
Så då bjuder jag antagligen på massvis med bilder.
Men nuuu, tänkte jag att jag bjuder på lite bilder jag hittade på jennans dator.

Jennifer Sandra och jag när vi var i stan med Adam Christian och Tim tror jag? Längesedan!



Jag och olle för några vintrar sedan, gos!



I turkiet, herregud att man kan sakna något så mycket

Försökte ladda upp mer bilder men det gick inte :(
Så ni får nöja er med dessa, pusspuss och godnatt!
Emma

Gos!

Sitter hemma hos denna puddingen nu!
Hon är och handlar så här sitter jag och hängeeer...
Soft ändå.
Skulle egentligen vara med Sandra Olsen också, men hon syns inte till.
Ska nog hem om ett tag, och börja städningen!
Seeeegt..
Jaja vi hörs sen!!
Pussss
Emma

Grattis till min olivia!!


Bloggar mer sen, hinner inte! Puss Matilda

C YA

Nu känner jag bara att det har varit sämsta uppdateringen idag? Förlåt för min del
Har varit med Simon, han åker hem imorgon så gör inget ''storinlägg'' idag heller..
Imorgon ska jag vara med Sandra och Jennifer, två riktigt saknade tjejor. Ska bli sketnajs
allt jag har att säga för ikväll! Ska nog kolla på karate kid nu, riktigt bra film. Veeerkligen rekommenderad.
Puss
Emma

Drar hem till Simon nu, sover där. Så vi hörs imorgon någon gång!
Sov gott godingar,
Emma

coolar lite med casper!

yes det är det jag gör :D
Mormor & morfar har varit här vi vi har fikat och myst! Igår sov jag hos anna så det va därför jag inte blogga, vi hade bara girltalk hela kvällen/natten underbart!
Nu skall jag iväg snart igen och kolla på när småkillarna tränar med Anna, skule tro att jag är med henne ikväll med, göttt! Men vi hörs senare! Puss Matilda <3




Godmorgon?

Vaknade hos simon idag igen, drog hem för en stund sen. Vet inte vad som väntar mig idag, tar det som det kommer! Kanske ska städa mitt skeeetna rum en gång för alla?
Ni får bilder sen på resultatet kanske?
Bjussar på en söt bild på mig och hjärtat. 
Puss
Emma


Tjutttitolv bilder babes!

För det första skall jag bara säga att jag började typ gråta när jag såg Emmas inlägg om mig här nedan.. så söt! Världens bästa stora syster! Jag älskar dig enormt mycket!
Och nu tänkte jag bjuda på ett gäng bilder från dom senast dagarna så jag säger inte så mycket!
- Först min födelsedag, den var underbar. Fick en kamera, mobil, pengar smycken.. aaa you can name it!
- Sen var jag med Emma.. o aaa lite andra folk igår!
- Och nu passar jag min älsklings bror, mys! Kollat på kalsson på taket och nu skall vi gå ut med Slumpen.





































Pusss Matilda & Viggo <3

Osv osv

Sov hos Simon idag, kvällen igår blev ganska misslyckad. skulle ut och halloweena som sagt, men slutade med att vi stod stilla i kanske 2 timmar! Så jag drog hem :)
Idag vet jag inte vad som händer, ska bara ta det lugnt och kanske vara med någon senare.
Vet inte vad jag ska skriva mer, är inte på bra humör... :(
Puss!
/Emma

RSS 2.0