chillaxar lite!

Chillaxar lite med mina fina! / Matilda

Myspromenix

Känner att jag låter bilderna tala. Alla bilder är faktiskt tagna med min egna mobil, tycker den tar riktigt bra bilder!
Puss
/E

Grattis mitt ♥

Idag är det ingen vanlig dag för det e Nickes födelsedag lalalal.. yesman, det är min gosssiekilles födelsedag idag, massssor av Grattis & pussar till honom, hoppas du fått en helt amazing dag älskling! Du är världsbäst
Nu skall jag ta och krypa ner i sängen och skriva lite till på mitt Tal ..
Puss
Jag älskar dig! 


Me right now


Vet ni vad jag precis såg?!?!
Var inne på Kenzas blogg och såg att hon hänger lite med Mischa Barton. HÄNGER?! Dör ju här borta.
Klicka på länken för att läsa varför dom ses!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14441485.ab
Jag å andra sidan funderar på att gå och göra mig en smoothie och äta lite.
Mår bättre idag! Yeah
Kram
/E

I'm alive

Jag och min Ina har chillat och kollat på big brother, har precis sagt godnatt till pojkvännen så nu blir det snart dags till att sova! Step up 2 går på TV1000Family så får väl passa på att kolla lite på den, var ett bra tag sedan!
Blir ingen skola för mig imorgon, ska försöka få gjort lite plugg om jag orkar. Hoppas på att gå till skolan på onsdag iallafall! Mår lite bättre nu.
Kram och godnatt
/Emma

Sovgott sötisar ♥

nu har jag krypit ner i sängen, & ska kolla något avsnitt BB innan jag somnar, känns dock lite tomt utan Niklas bredvid men det skall nog funka ändå! Puss / Patte


Yey love my life

Yes, välkommen till Emmas sjukhus! :D (se bilden nedan)
Inte lipar jag för detta, kunde ju vart värre. Men blir TYVÄRR ingen skola för mig imorgon pga att febern aldrig vill gå ner, och pga lite andra saker. Tänkte gå och lägga mig ganska tidigt idag så detta är antagligen det sista ni kommer höra från mig today..
Sitter iallafall och tittar på gossip girl nu, nya favoritserien kanske? Hmm tvekar på om det slår vampire diaries, pretty little liars och one tree hill. Skulle säga att alla ligger på topp just nu!
Kram
/Emma


Hello sunshines!

hur mår ni? :) Jag mår iallafall bra nu, nu ska jag berätta om min underbara helg. Jag åkte och dömmde flickor-03 igår sedan åkte jag till Backa för att spela med Damjunior laget, torska :( sedan åkte jag direkt till min älskling och sov hos honom, så mysigt! 
Och imorse vaknade jag upp bredvid världens bästa pojkvän, låg och tjöta lite sedan frulle & fix och efter det hämtade min tränare mig hos honom så drog vi oss mot Förbo och lirade!  
Nu ligger jag i soffan och har klockat handboll, så nu skall jag städa mitt rum, och hjälpa mamma lite! Ikväll blir det bara en mys kväll med familjen :)
Vad har ni gjort i helgen? Puss / Matilda






Instängd

Känner mig verkligen instängd. Har inte varit utanför dörren på 4 dagar och fått frisk luft... Är fortfarande sjuk så vet inte hur det blir med skolan imorgon. Känner att jag missar så mycket.. Har blivit genomförkyld också!!! Wiiie

Vädret är verkligen perfekt ute nu och här sitter jag. Blå himmel utan moln och skinande sol...
Hoppas ni haft en trevlig helg medans jag legat hemma och gråtit för att jag inte fick åka till min älskling i Nässjö..

Puss
/Emma

 

 


Rest in peace - Farfar♥

Gomorgon!
Mamma kom och väckte mig för en stund sen, och sa att farfar hade somnat in för gott imorse klockan sju! Tårarana bara forsa men det ör bara att brytra ihop och komma igen :'(
Precis för en vecka sen var vi och firade din 75-års dag men i så många år som du har kämpat så gick det inte mer, kommer att sakna dig farfar, alla minnen och allt vi hade! Tack för allt, R.I.P - världens bästa farfar. 



Sorrt for that!

Det var ju torsdag igår vilket är den dagen då handbollen tar över!
Och idag har jag varit i skolan, och efter skolan åkte jag direkt in till stan och mötte upp min fina mormor där och fixade några grejer. Hon är verkligen världens bästa!
Kom hem vid 20 över 8 så har vart med mamma resten av tiden, vi är ensamma.. eller viggo är magsjuk, och pappa är hos farfar som ligger på sjukhus vilket suger, kan inte ta tankarna ifån vad som händer där :'( Men får tänka posetivt, nu måste jag skicka in och skriva klart ett arbete. woho!
Helgen tänker jag tillbringa med massvis av handboll och umgås med min fina pojkvän! Saknar han otroligt. Men vi hörs när jag mår lite bättre. Kramar Matilda


Gokväll!

Hallå eller!! Ser att Matilda inte har bloggat någonting även fast jag är sjuklingen...
Jag har kollat på gossip girl hela dagen, faktiskt grymt bra!
Snart är det dags för middag här hemma, på tiden att jag får i mig nåt...
Lurade mina vänner häromdagen om att jag hade klippt mig. Visst ser det lite verkligt ut ändå?
Ha en go fredagskväll allihop!
/E

Hello folks!

Anledningen till att jag inte bloggat idag är för att jag är stensjuk... Har ca 10 mediciner bredvid mig! Har hosta, ont i halsen, hög feber, huvudvärk, osv osv...
Så jag stannade hemma från skolan idag och blir att jag är hemma imorgon också! Mysigt att min mamma alltid är hemma så slipper jag vara själv!
Hoppas ni haft en bra dag,
Puss
/E


Dag 7 - Den här dagen för ett år sedan

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag gjorde exakt för ett årsedan.
Så tänkte att jag istället kan berätta om en dag jag kommer ihåg väl!
Jag kommer aldrig glömma dagen jag kom till almö camping för första gången.
För de som inte vet så är det en camping jag och min familj köpte villavagn på för flera årsedan.
Jag var 9 när vi flyttade dit. Har flera vänner där nu!! Det är där mamma och pappa tillbringar hela sina somrar medans jag och min bror är hemma nu för tiden! Jag började ''leva'' ensam hemma förra året för innan har jag varit tvungen att följa med.
Det är en camping som ligger vid tjörn, hur härligt och fint som helst. Har otroligt många minnen därifrån, både bra och mindre bra ;)
Iallafall!
Första dagen jag kommer dit, så hade jag inga vänner. Så jag satt och diskuterade detta med mamma och pappa och så får jag för mig att gå ut och leta efter en vän. Så jag går ut och letar, hittar en tjej som också är forever alone och cyklar runt i cirklar. Så jag går fram, pratar med henne, sen var vi bästa vänner. Senare på dagen så träffade jag en annan tjej, Madelene, och jag frågar det fulaste. ''Men.. ska vi bli vänner eller?''
Jag och Madde är vänner idag med, har många vänner därifrån!
Senare samma dag på kvällen så ser jag ca 5 tjejer stå och bråka, och jag står några meter bort och lyssnar. (?)
Då blir jag vän med Jenny och alla hennes vänner.
Kommer aldrig glömma den dagen.. skaffade ca 10 vänner på en dag.
Allt är möjligt om man bara vill ;)
/E
Bilder från lite olika somrar som ni ser. Har otroligt många mer bilder, tänkte köra någon bildbomb någon dag.
Men orkar inte ta upp min andra dator, så ni får nöja er med dessa sålänge! ;)

Hemma!

Kom hem för ett tag sedan. Var jätte mysigt att vara lite med fanny och hennes underbara hundar! Haha vi filmade när vi båda sprang ett lopp dom hundarna gör, för att vi ska känna hur dom känner liksom.
Vi fikade lite och hängde där i en och en halv timme ungefär.
Iallafall! Trodde jag hade ekonomi till idag men tydligen skulle den vara inlämnad på fredag (?)... Så har stressat i onödan. Jaja!
Hörs senare
Puss
/Emma

 

 


tar lite paus från historian ..

och bloggar lite istället! Det är onsdag & det är pluggdagen..
men lovar att jag skall vara roligare lite senare, men nu har g inte tid tyvärr :( men vi senare. Love you/ M



Dags för att träna lite granna!

Jag älskar att göra flätor, som ni ser på bilderna nedan! På både mig själv och på andra. Som ni ser har jag gjort utbakade flätor istället för inbakade, skillnaden är att flätan ligger liksom utanpå håret istället för innanför liksom!
Nu åker jag iväg och tränar med Fannys hundar på Alfa Hundcenter, bilder kommer senare.
Vi hörs sedan!
Såhär ser jag ut nu!
Puss /E

Dag 6 - Min bästa vän

Jag skulle bara vilja rabbla upp alla mina vänner jag har!!
Min närmsta vän, som känner mig allra bäst, är Matilda.
Vi har känt varann sedan vaggan och hennes familj är min ''gudfamilj'' eller hur man säger.
Hon är min gudsyster och är verkligen som en syster för mig.
Men jag har så otroligt många bästa vänner.
Jag tänker inte rabbla upp era namn, för ni vet mycket väl vilka ni är.
Och egentligen tycker jag det här med just ''bästa vän'' inte är så viktigt.
Jag var sån förr, att när min bästa vän kallade någon annan bästa vän blev jag skit sur.
Jag kan fortfarande reagera på det, men tänker sedan, fan va glad jag är för hennes skull att hon hittat en sån bra vän! Sen är det en annan grej när man förlorar sin bästa vän till någon annan.
Men iallafall
Jag vill bara säga till alla mina vänner att ni är verkligen guld värda. Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan er! Ni gör liksom mina dagar. Och jag älskar er allihop så otroligt mycket ska ni veta! Vissa vänner kanske man inte umgås med så mycket som man gjorde förr, men när man träffar dom är man fortfarande lika nära. Och så känner jag med en del, oavsett hur länge man vart isär så är det alltid som back in the old days när man träffar varandra igen. Känner inte ni också så ibland? Vissa kan man helt enkelt inte växa ifrån! Och en del bråkar man med mer än andra, och jag har insett nu på senaste att varför ska man bråka när man kan vara vänner? Jag var en riktig bråkstake för några årsedan, men vem orkar egentligen. Orkar inte gå runt längre och vara sur när man har chansen att vara glad istället. Sen sker det ju såklart undantag. Men tänk på det!
Hoppas mina vänner känner likadant för mig, att ni är underbara och skulle inte kunna leva utan er!
Tack för att ni finns.
Kramar
/Emma
Bara för att jag har lagt ut tre bilder (100 bilder typ..) på en del av mina vänner, så ska ni veta att det finns många fler och ni som inte är med på bilderna är inte det för att jag inte har någon bild tillsammans med er!
Jag har sagt det innan men jag säger det igen, JAG ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER

Love life!

& med det säger jag godnatt! Puss / M


Pluggeliplugg!

Hej sötnosar! Just nu sitter jag & pratar med amanda om ett projektarbete vi gör i skolan om Alkohol, som vi ska redovisa imorgon! Så nu skall jag göra klart allt så bloggar mer senare! Puss / m


Chillar på tyskan med min babe


Today's

/E


Dag 5 - Vad är kärlek?

Jaaaa.. svår fråga. Kärlek för mig är trygghet, tillit, glädje, sorg och allt möjligt man kan dela med en person eller sak. Kärleken mellan mig och min familj är en helt annan om man jämför med min pojkvän eller mina vänner.
Likheten är att jag skulle göra nästan precis allt för dem. Bara för att man älskar någon så behöver inte det betyda att man måste vara bästa vänner och inte bråka någon gång, utan att bli sårad och vara ledsen är en del av vardagen och det får oss att utvecklas till de vi är idag. För att lära känna varann bättre måste man kunna bråka lite grann, sen finns det ju de som inte kan ha konflikter över huvud taget. Jag tycker det är viktigt att ta vara på det man har, för ifall man inte gör det och glömmer av att man är lyckligt lottad så börjar man ta allt förgivet, ''men mina vänner finns för mig, min mamma kör mig var som helst, finns inte en chans att mamma inte skulle köpa dom skorna till mig''. Om man tänker efter är man faktiskt jäkligt bortskämd när det gäller kärlek ändå? Tänk den dagen man förlorar sin mamma? Och man inte längre får vad man vill ha? Eller om ens vänner lämnar en för att man aldrig ställer upp för dom, och man sedan står där själv och förväntar sig att de ska finnas där. Man måste ge för att kunna ta. Det finns en del olika sätt att förklara kärlek på. Det kan vara allt mellan kärleken till en TV eller mobil, till kärleken till ett land osv. Det behöver inte bara ha med människor att göra! Det finns verkligen kärlek överallt. Tack och lov!
Allt för mig
/Emmsan

NY BLOGGDESIGN

Jag vet att jag inte är proffs på att göra designer, har missat en del osv.
Men den är la nice?? Helt ok? Eller? Inte?..
Haha nejmen, hoppas på att ni tycker om den!
Johanna hjälpte mig att fixa den på bloggen och så eftersom jag inte kan ett dugg om det... så TACK för det!
Vi tänkte bara ha den ett tag eftersom Nina håller på med en annan som antagligen kommer vara snyggare än denna..
Just nu
har jag kollat klart på big brother och tänkte sova snart. Imorgon ska jag till läkarn tidigt som sagt!
Första skoldagen idag. Började 11.20, men självklart så var tyskan inställt så hade kunnat börja 13.20.
Så jävla segt. Usch... Hade kunnat sova två timmar till!
Jag och Astrid ska åka och kolla kickboxning imorgon, hoppas på att börja i det! ;)
Pusspuss
/E

Ligger och kollar BB

Missade det igår.. så ligger jätte efter menmen! ;)
Baara pluggar, vart i skolan och tränat idag så har faktiskt inte hunnit blogga. :/ Men emma & Mogge håller på med våran nya design.. wiiiiiiie! Äntligen..  haha!
Men nu skall jag fortsätta kolla, puss
Bilder från imorse när jag och amanda pluggade!




Ny bloggdesign?

Just nu sitter jag med Olivia och Astrid och käkar kladdkaksmuffins. Ikväll hoppas jag på att fixa våran bloggdesign!!! Har gjort den själv (notera!!!!!!)
Ikväll blir det till att kolla big brother, och imorgon blir det upp tidigt till läkaren.
Vi hörs senare!!
/E

Så här såg jag ut idag :


Modegallerian

Nattinatti.
/emmsan

Sovgott mina vänner!

Nu sitter jag och snackar med min Emma! GOS :D
Idag har jag varit med min fina Niklas, kollat handboll och bara mys hela dagen.
Nu ska jag sova, Puss Matilda
Två bilder på min älsklingar, emma & sin kaka just nu och Niklas<3



Dag 4 - Intressen

Jag har inga speciella intressen, så kan istället säga vad jag har haft för intressen osv!
Jag gick i handboll för några årsedan, tyckte det var riktigt kul men fick sluta av personliga anledningar...
Så det var synd. Sen började jag i fotboll också, har alltid älskat det, men samma där, kunde inte gå kvar.
Det är nog de sporterna jag hållt igång mest i. Annars har alltid mitt största intresse varit att vara med mina vänner. Såklart! Jag och Astrid funderar på att gå och testa på kickboxning/självförsvar i stenkullen. Älskar att slåss av någon anledning och det hade varit gött att gå och slåss lite om man skulle vara arg eller ledsen som jag har en tendens av att ofta bli nu för tiden (personliga anledningar)
Jag måste bara erkänna att jag älskar att shoppa också. När jag går förbi en affär, tex som igår när jag och Simon var på allum och jag endast skulle in på glitter för att köpa örhängen så fick jag verkligen hålla i mitt ansikte för att inte kolla in i affärerna. Jag längtar tills jag har så mycket pengar att jag inte behöver oroa mig för att kolla på priset ens. För dit SKA jag en dag!!
/E
Fotbollscup med skolan, ni hittar mig på bilden när ni hittar pilen på bilden!

Cookies

Har precis kommit hem från Jennifer, träffade henne Frida och Sandra en liten stund och snackade lite. Var skönt att ses igen! Nu känner jag mig bara jätteyr, har världens (ursäkta mig) mensvärk. Aldrig haft så ont typ..
Så har precis köpt kakor för att komma på andra tankar, och snart blir det till att kolla BB!!
Puss
/Emma


Söndagens planer!

Har precis fixat mig, deg kläder på, gos!
Idag skall jag umgås med min älskling, dega lite sedan drar vi oss mot förbo för att checka damerna och ikväll blir det la kolla på OVE!! himlans go dag :)
Vi hörs senare / Matilda <3
När jag vaknade imorse så hade jag fetaste såret på hakan.. kände bah, vart fan kom det ifrån, fett läskigt.. det är ju lixom inte någon finne! Fuck :( Ser ni?

Dag 3 - Mina syskon

Jag har bara ett syskon, min storebror Oskar. Som sagt, storebror....
De som har äldre syskon vet var jag menar! Pain in the ass most of the time,
men guld värda stunder när vi är vänner! Haha
Han är 19 år och ja, va ska man säga mer?? Vad vill ni veta?
Jag har också en hund, Ina, kan la räkna henne som en syrra också. Världens bästa hund.
Vill ha en lillasyster eller lillebror, åååh vill verkligen ha det!
Jaja, får nöja mig med min broder! :D
/E
Turkiet 2011

Trevlig kväll!

Haft en trevlig kväll men några goa tjejer som ni ser.
Nu blir det till att sätta igång en film, Avatar, och sedan nana hos älskling.
Så vi hörs imorgon, sleep tight!
/E

Godnatt!

Kom hem för en liten stund sen & här får ni bilder från kvällen! & tack för kommertaren sånt blir man så glad av :D puss älsklingar!

Rosell's frisör

/E


Kinamat för andra dagen i rad!

kan vara det godaste som finns.
/E


Earcuffs

Åkte in en snabbis till Allum och köpte tre earcuffs för 2. Endast 100 :-, kände att det var värt. Men är osäker på fjädern... Hm. Jaja!
Ikväll ska jag Daniela Astrid Frida och Matilda vara hos mig och kolla melodifestivalen. Kanske Olivia också!
Inatt blir de till att sova hos min älskling som åker hem imorgon.. Jag och mamma drar kanske till Ikea en snabbis imorgon och varför??? Jo det får ni också veta imorgon! ;)
Måste plugga imorgon med. Usch! Snart drar allvaret igång igen.
Ha en go kväll!
/E


Fars hatt

Nu drar jag och möter upp släckten på Fars Hatt för att fira farfar som har fyllt år. Gozy! Skall bli riktigt gott med go mat i magen :) Imorse åkte jag och familjen skrille i vättlehallen, så det kommer att bli en grym lördag! Tar med mig kameran så ni får några bilder sedan med! Puss / M
Såhär blev outfiten & facelooken idag,  hiss/diss?






Hellu!

Haft riktigt mysiga dagar nu. Ber om ursäkt för dålig uppdatering.. Var med Emma i förrgår och sedan drog vi hem till Daniela med Astrid och Olivia. Jag och Olivia åkte hem till Emma och sov där. Sedan drog jag och Olivia hem till henne igår och sedan sov jag här, med Fanny också. Kan inte fatta att det redan är fredag!! Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir, får se. Hoppas ni har haft ett roligt lov hittills!!
Bjussar på en del bilder, har skadat mig ganska mycket bjuder några bilder på det. Här har ni dom och en jäkla massa fler!
Puss
/Emma

 

 


M.A.T

Sitter och äter, drar och tränar om en stund så det är nice!
Vi hörs ikväll! / M

Sanningen svider, fan!

Känner lite så, anna sov här inatt åkte dock tidigt så har sprungit runt & dampat hela morgonen!
Och idag känner jag bara att jag orkar inte.. tackade nej till att följa med mamma till Allum och shoppa för att vara hemma och plugga, måste verkligen det! Fan. Men skall nog synda lite med att baka chokladbollar så löser jag det, senare skall jag iväg och träna o sola sedan får jag se vad som händer när jag kommer hem!
Nu skall jag gå ner & duscha göra mig fräsch,ansiktsmask, raka benen aa allt sånt ni vet! Puss / Matilda
Bjussar på deg bilder från JUST NU! Vacker tjej osv.

degar lite med en go babe!

yes man det e det jag gör nu, himlans goosssy! Min dag har varit as bra, bowlat, käkat på resturang, fikat, solat, åkt skrille, aaa himlans gos dag!
Vi hörs imorgon nu skall vi ta oss varsin smoothie, gött! / Matilda

Gutten morgen

Sitter och äter frukost med min älskling! Hade en jättemysig dag igår, men egentligen är inte alla hjärtans dag viktigare för mig än alla andra dagar, för varje dag betyder lika mycket när jag är med honom! Men ibland får man ju passa på att käka lite go middag och gå på bio! Vi såg iallafall mission impossible! Den var riktigt grym. Värd att se!
Snart bär det av hem till min Emma och slagga där över natten!
Puss
/Emma


Bebis!

Hej mina älsklingar! Hade ni en bra alla hjärtans dag igår? :) Min var galet bra faktiskt! Det kan ta en hel dag att berätta om den.. så om det är något ni undrar så får ni kommertera och fråga :)
Idag skulle jag ha vart med tjejerna i klassen men jag vet inte hur det blir med det, men jag skall iaf gå ner till resturang New York med mamma och några till för att äta lunch lite senare, efter det så skall vi Bowla lite grann, himlans mys!
Får se vad som händer senare! :) Puss / Matilda
Bilder på mig och min favorit bebis!

Alla hjärtans dag, mitt hjärta alla dar.

/E


Outfit 4 2day

Ser kanske inte så tydligt men jag har min rosa blus och mina mörkblåa jeans idag. Hörs kanske senare ikväll, ha en go dag allihopa!
/E


Waiting

Har precis vart inne hos doktorn, fick tre doser av någonting och ska vänta i en kvart nu. Det är sjukt vad händer börjar skaka och hjärtat slår hur fort som helst. Riktigt läskigt...
Så nu sitter jag och har riktigt tråkigt!!
Bjussar därför på några fula bilder.
/Emma


Yeah man

Sitter hemma hos ellen, har precis kollat film. Asbra film! Blue Crush, värd att se!
Nu ska jag och Fanny dra och jag ska till doktorn med min astma kl halv 4.
Sedan åker jag in till stan med min älskling!
Vi hörs sedan, visar min outfit för dagen osv.
Puss!
/Emma

valentine's day

Godmorgon alla mina hjärtan!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag iaf! Alla hjärtans dag idag ju, åhhh .. gos!!!! Vad skall ni göra? Fira den med vänner, familj, flickvännen eller pojkvännen? Eller ni kanske inte ens firar alla hjärtans dag? Berätta, jag är jätte nyfiken! :D
Jag lär ju iaf få en grym alla hjärtans dag med allt jag behöver faktiskt, jag har precis, ätit en mysig frulle med mammi och mina bröder, duschat och fixat iordning mig så nu skall vi gå ner oh fika på ett mysigt fik, sedan skall jag och mamma gå till min grannes mamma och ge henne blommor o så, efter det skall jag dra mig till Astrid fixa some goa stuffs till ikväll efter det drar vi och handlar och beger oss till Ingared för att träffa Niklas och Marcus, och avslutar dagen med att käka go mat och kolla på en skön film med dom, Gött häng lixom, underbart!
Jag önskar er en hur bra Alla hjärtans dag som helst, och hoppas ni tillängnar denna dagen till någon eller några ni verkligen vill vara med! :)
Puss på er, vi kanske hörs senare!

Facelook 4 2day här med!


Dag 2 - Min första kärlek

Min första och största kärlek, är såklart mitt hjärta Simon.
Vi hade precis två år, i onsdags. Jag skulle kunna göra allt för honom. 
Han är min bästa vän, och mitt allt.
Jag tänker visa en video istället på oss, så slipper ni läsa en massa! ;)
/ Emma

Hej på er!

Ligger och degar med min babe lite grann. Vi är jäkligt sega som ni ser på bilderna!! Skulle egentligen vara med två goa brudar idag, men det blev icke så. Så jag är med Simon och myser ikväll och imorgon är det alla hjärtans dag! Då drar vi på bio och käkar på restaurang. Mys!
På onsdag ska jag vara med min babe Emma! Lovet ser ljust ut nu i början! ;)
Puss
/Emma


Nakna kocken!

Springer runt i sport bh & lagar mat! Hade tänkt att duscka först men sen kom jag på att jag är galet hungrig, så ställer mig och gör pastasallad, nu när man är så nyttig o så, nu skall jag bara orka hålla i :)
Snackar mer om det sen, btw dagem har gått sjukligt fort, haft 1000000 telefon samtal så kan var därför men fan jar ju inte hunnit något typ -.-''! Puss/Matilda

Frukost ♥

Åh.. jag älskar frukost! Om jag inte äter det blir hela dagen bajs, & har bestämmt mig för att nu jävlar skall jag ta tag i min hälsa och äta nyttigt osv så börjar dagen med en riktigt frulle, grova mackor med ost&skinka, gurka, och till det färspressad apelsinjuice, mums!! Dagens planer är än så länge inte klara, men jag tror det ordnar sig, funderar på att gå ut och ta ett löp efter frullen med hunden, otroligt gött väder ju så jag tror det blir så! Har lite att fixa med, skall ringa några samtal, och ikväll blir det möte, men vi hörs! Puss / Matilda 



Dag 1 - Presentera dig själv

Jag heter då Emma Erika Rosell Carlsson, hela mitt namn. Jag bor i Lerum, ca 20 minuter utanför göteborg. Jag har en pojkvän som heter Simon Karlsson, (världens bästa pojkvän). Bor tillsammans med min mamma, pappa och bror och min underbara hund Ina!
Jag är en omtänksam, envis men glad tjej som ÄLSKAR att dampa loss!!
Jag älskar att vara med mina vänner, som de flesta. Jag går inte i någon sport, men funderar på att försöka på kickboxning eller boxning av något slag, ELLER dans!
Jag går på Lerums Gymnasium, linjen Ekonomi/ekonomi. Har valt till juridik så ska börja läsa det i tvåan. (nervös)
Ni vet nog det mesta om mig, ifall det är någonting mer är det bara att fråga! ;)
PUSS
/Emma
(Inte min hund på bilden, utan han heter Slumpen, Matildas goding!)

Tänkte köra på en sådanhär nu de senaste dagarna! /E

Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina syskon
Dag 4 - Intressen
Dag 5 - Vad är kärlek?
Dag 6 - Min bästa vän
Dag 7 - Den här dagen för ett år sedan
Dag 8 -  Ett ögonblick
Dag 9 - I min godispåse
Dag 10 - Musiksmak
Dag 11 - Mina föräldrar
Dag 12 - Min handväska
Dag 13 - Mitt/mina sminktips
Dag 14 - Såhär gör jag mitt hår
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Barndomsvän
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag  18 - Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Mina förebilder
Dag 21 - Mina dåliga sidor
Dag 22 - Det här hade jag på mig idag
Dag 23 - En önskan
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Det här är jag bra på
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Min favoritresa
Dag 30 - Om det här vore min sista dag

Gomorron!

Jajjjjemän, gomorrrron på er!
Läget? :D Vi ligger här i sängen och myser lite, skall snart dra mig hemmåt och fixa iordning mig sedan drar jag mig mot Niklas, gööööööööttmos! (y´
Hade ni en bra lördag? Jag hade en grymt mysig kväll med mitt hjärta igår! Puss / Matilda

No strings attached

Är med min ängel nu!! Vi ska kolla no strings attached, sägs vara en bra och rolig film!! Får la se vad vi tycker ;)
Hoppas ni är avundsjuka på vårt gottisbord med godis!! Fick extra godis i affären med våra goa HOTSHOTS (dom röda flaskorna) för vi frågade varför dom inte hade kvar dom, han ba men hämta en sked så ger jag er gratis, så fick vi hotshots för typ 15-20 kr haha! Ser inte så mycket ut på bilden men Matilda har ätit upp alla.......
Hoppas ni har en go lördag!
Hörs imorgon,
Puss!!
/Emma

 

Snygg osminkad och i brunt hår ELLER? nya modet


Handboll all the day!

Hej gossse! Jag har faktiskt precis städat mitt rum.. älskar rena rum, dock är mitt alltid smutsigt :(
Men imorse var det tidigt, klockan ringde 07.15 då vart det bara att sätta på sig match grejorna och dra sig mot Staden för att lira go handboll, endagscup så det e nice! Nu hade vi en jätte stor lucka mellan matcherna så vi drog hem så nu skall jag äta och ta en powernap för det behövs så är jag fit for fight sen, eller ah men en halv tumme.. har fått röntgen tid nästa måndag..-.-'' så jag får spela kant vilket är..... ah, lite halv roligt menmen! Vi hörs senare kanske, skall ju vara med Emmis så det lär ju bli lite blogg iaf! Puss / M
Just det, fick en snilleblixt just nu och kom på att jag fick en kommertar om vad min grabb hette i efternamn ;).. och han heter Görrel, här får ni en go bild på han med!


Mys med tjejerna

Myste igår hos astrid!
Åt oss lite tjocka...
Kunde inte blogga från mobilen igår så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering!
Ikväll ska jag va med min bästa Matilda och kolla melodifestivalen! MYS
Ha en grym lördag,
puss!
/Emma

Skriver klart lite plugg innan lovet med bääästa!


2day's

Ha en go dag!
/Emma

Got2Have

Måste bara säga..
Jag har fastnat för denna jackan som kenza har på sig!! Så jävla snygg, hade verkligen velat ha den i svart.
Åh, mycket man vill ha här i världen...
Sleep tight
/ Emma

Go torsdagsfika!!

Känner såhär, att ibland får man unna sig lite gott. (ibland) hehe gör de hela tiden men det är för jag är så himla bra!!!.. Elle

FIRAR OCH FÖR IMORGON ÄR DET LOOOOOV
No worries, be happy!
/Emma


Top model

Hallå goingar!!
Ber om ursäkt för dåligt bloggande.
Har haft prov idag vilket betyder att jag har försökt plugga så mycket som möjligt.. Sitter och kollar på top model sverige just nu, underbart!
Ikväll ska jag försöka vara lite roligare, är jätte trött och tråkig nu! Tänkte bara säga att jag lever,
Pussss
/Emma


Yoo bruschääääään!

Två goa bilder ifrån i fredags i skolan! Göttmos, nu pluggar jag tyska .. bloggar sen wooooooohooo!

Bara lite liten o så!

Sovgott mina hjärtan!
2009 är jag mig lik.. hahah.. söt osv!

Sjukligt glad att jag INTE valde ekonomi.

usch på det, så galet tråkigt! Ett viktigt val i livet som jag gjorde rätt, känns as gööööööttt!
Men nu skall jag fortsätta plugga inför provet imon...så vi hörs senare!
Svar på kommetar: Vem är det du är " tillsammans med " då? :) - Världens bästa Niklas♥
Två wedcam bilder I FÄRG, det är inte ofta man ser det från mig.. gillar inte det men kände att det blev lite för mycket SVART/VITT..facelook 4 2day.


Sjukaste!

Var påväg hem och såg nåt som såg fel ut.. Solen var fanimej gigantisk!!!! Hoppas verkligen ni håller med mig.. Det såg verkligare ut i verkligheten ;)

/E


Nu drar jag iväg och gör syntest inför...


.... ÖVNINGSKÖRNINGEN! hörs sen gotta run PUSS

Svar på kommentar, älsklingar!

Det var någon som undrade om jag har pojkvän? och eftersom vi så gärna vill att ni kommerterar så tänker jag också svara på den frågan! Och svaret är ja det har jag! Inte officiellt på facebook och sånt men yesman det kan jag la säga att jag har! ;)
Om det är något mer ni undrar, vill ha tips om osv så är det bara att fråga & kommentera, så svarar vi! Alltid ärliga :) Sovgott mina fina bloggläsare! / M


Bio med fisen, tack för födelsedagspresenten ♥

/E

 

 


GO daaaay

Faktiskt as go dag, inte mått jätte bra, men varit sjukt glad ändå! HAHHA, gjorde årets vurpa imooorse på gymmet hahahha.. herregud! Men nu skall jag plugga, och ikväll skall jag iväg och röntga min tumme.. en tumme upp på det! Hoppas på en kraftig stukning bara och inget annat ;) Svar på kommertar kommer ikväll så vi hörs då! :)
Puss / Matuidie
Man ser kanske inte att min tumme är FEEEEEEEEEEET!



Dags för plugg!

Slutade tidigt idag och har hittills bara suttit vid tvn.. Så tänkte plugga lite historia!! YES
Ikväll blir det bio som sagt!
"en gång i Phuket"
Ska bli nice.

/E


Förbo!

Jag åkte till förbohallen i stenkullen och kollade när min kusin spelade! Hon var grym förövrigt. Dom spelade mot mitt gamla lag som jag spelade med för typ 3 årsedan, så visste inte vilka jag skulle heja på haha. Träffade på min moster och morbror, satt med dem och snackade en del. Mysigt! Inte ofta man träffar dem. Sedan ringer en vän mig och säger att jag ska sätta mig med dem, så var det några goa vänner där! Åkte ju dit i väntan på att sitta själv, men icke!! Det var min dag lite kort, låg liksom i sängen hela dagen innan förbo. Imorgon blir det bio med världens bästa olivia!
Första bilden är lite komisk.. Ser ni bollen?! ;) Haha
Puss och godnatt
/Emma


Before i die

/Emma

Sovgott!

Kom precis hem så nu skall jag bara borsta gaddarna, lägga mig & ringa mitt hjärta innan jag dör i sängen! Känner mig inte alls bra, men skall sova mycket så skall jag dra mig mot skolan imon iaf, får gå hem om det inte går, går ju trots allt till 4 så den är seg! Men vi får se. Godnatt på en mina fina! / M


Segare dag får man leta efter!

Sjuksjuksjuk.. fan! Skulle åka och kolla på Anna men fick man det?? nej såklart inte .. åh, är aldrig sjuk heller så blir nåt sp fruktansvärt rastlös.. så jag och min broder skall pallra oss ut på rinken utanför oss och åka lite skridskor lite senare.. känner att jag måste ut!

Rutinerat med godis när man pluggar!


Dagen efter

Sitter här just nu och arbetar med en grej... Som ni kommer få se som några dagar!! Mohaha ;)
Till detta behövs dagenefter-godiset från igår och som ni ser på bilderna är mitt hår hur stort som helst när man sovit i uppsatt hår! Mums på de.
Pusssss
/E

päser i säng & känner mig inte helt 100

Hej alla goa bloggläsare! har ni haft en bra helg? Min helg har iaf varit helt underbar, det har varit därfö jag inte har bloggat någgot alls, men i fredags var vi hos emma åh.. det var super mys! Igår åktre jag upp tidigt för att spela match go vinst med 22-13, sedan var det hem direkt och coacha killarna + tre goa brudar som var med (för vi hade inga killar) grymma var dom, go vinst där med, sedan hem igen och dra på sig match kläderna igen och upp till förbo igen då jag & Anna skulle vara med och spela med Baltica, det är klubbens tantlag så vi fick hoppa in för att dom hade brist på spelare, vinst där med, underbart! Men............ nu har min tumme gått sönder helt.. och ligger just nu med inlindad tumme.. skulle åk och kolla med idag.. men nej.. orkar inte! Får gå till syster imon i skolan så får hon säga om jag skall åka & röntga den! Anna sov hät inatt med, gos! Igår när vi låg i soffan så kom pappa och bah; "Ni är för söta, ni ser änna ut som två sjökor som ligger på varann." haha..
Tycker dom är söta iaf!
Nu skall jag fortsätta plugga.. ikväll skall jag försöka dra och kolla på Anna när hon spelar meen känner mig sjuk...så får se! Puss / m

min älskling!

Just precis nu..



Frågor och svar!

Fick en fråga om vart jag hade köpt de skorna jag la ut. Jag köpte dem på raglady i stan! Fanns inte så många kvar så skynda om ni vill ha ett par! ;) Någon frågade också vart jag köpte den blåa tröjan med flagga på, och den är min vän Olivias tröja så jag har ingen aning!! Visst är den snygggg?? PUSS
Bild från fredags, finaste tavlan. 

/E

Pizzadags med världens bästa Elin!!


Trassel

Hade världens bästa kväll igår som sagt! Idag blir det antagligen till att vara med Elin och kanske Olivia, kolla melodifestivalen!!! Mys dag igen. Har skitont i magen av någon anledning...
Så får ta de lungt!
Nu sitter jag och min älskling och kollar på trassel. Han åker hem snart, sen, så blir mysfaktor till 1000 innan dess!
Pusspuss
/Emma


Har världens bästa vänner!

Ville bara säga tack till er att ni finns och för att ni får mig att må så sjukt jäkla bra. Ni är guldvärda allihopa ska ni veta! Tack så hemskt mycket för tavlan (börjar typ lipa varje gång jag kollar på den) och tack för allt annat!!
Lots of love!


Fixar oss inför gött häääääng!

Haft en grym dag, verkligen! Var i skolan och hade faktiskt det riktigt chill.. nu är vi här hos emma och skall fixa oss! Gött, snart blir det MAAAT och massa annat kul :D pUSS

Byebye!

/Emma

Ha en go fredag!

Nu skall jag dra mig mot skolan :D ha det super bra!
GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING IDAG FÖRRESTEN!!!

17 ÅR

Kan inte fatta att jag kunnat låta bli att skriva någonting på bloggen att jag fyller år imorgon? (idag eftersom klockan är över 12 hehe..)
Nu blir det till att sova, min pojkvän envisades med att vara uppe till 12 så han kunde vara först och säga grattis. Så nu är jag svintrött, blir upp tidigt imorgon... Sov gott godingar!!
/Emma


Is it a keeper?

Här är skorna jag köpte. Tycker dom är skitfina, är liiiite osäker på dom men blir nog till att spara dem.
Vad tycker ni?
/Emma

STÄDDAGS

/EMMA

Köpa skor köpa skor!!

Är just nu påväg in till stan för att köpa ett par skor jag ska få i födelsedagspresent! Har hängt på Allum ett tag med Matilda och Frida, ska hem och städa såfort som möjligt sedan!!
Puss
/emma


torsdag vad gör man?

joo drar och tränar mina små gubbar, sedan vidare till min egen så är hemma runt tjugo i tio ikväll, så skall kolla om jag orkar blogga! Puss Matilda

Too school for cool

/E

Polarsken

Fick två kommentarer precis,
''Något planerat under sommaren än?''
Och hmm, nej inte riktigt! Eller jag och min pojkvän håller på att kolla på resor och ska förhoppningsvis till Spanien, men det är inte säkert än. Annars blir det väl till att umgås så mycket som möjligt med vänner,
planer kommer väl längre fram! ;)
Och hmm, nej inte riktigt! Eller jag och min pojkvän håller på att kolla på resor och ska förhoppningsvis till Spanien, men det är inte säkert än. Annars blir det till att umgås så mycket som möjligt med vänner, sola och bada.
Planer kommer väl längre fram! ;)
Den andra kommentaren var att det vore roligt om vi tog mer kort och outfitbilder! Och ja, vi har blivit superdåliga på det och jag ska iallafall förbättra mig. Har så bråttom på morgonen men ska bli bättre på detta.
Tänkte passa på att säga 7 ''sanningar'' saker om mig.
1. Jag är den mest oallmänbildade personen som finns, och det värsta är att jag vet om det men gör ingenting åt det. Jag vet typ några få flaggor och några få huvudstäder, men vem pallar sätta sig och plugga på det nu? Om någon säger ett ord eller en mening, så kan jag liksom sitta där och hålla klaffen medans alla andra skrattar - just för att jag inte fattar. Pinsamt som tusan
2. Jag är sämst på matte. Jag har haft privat lärare hemma och fått dåligt resultat (tror ni vet vad jag menar) ett ANTAL gånger.
3. Jag har tvångstankar. T.ex när jag ska sova och lägger min mobil på bordet, så måste den ligga längs sidan helt rak och inte sne. Om jag går ute måste jag hoppa över skuggor när det åker förbi bilar eller går förbi någon, för att jag fått för mig att de personerna blir inblandade i ens liv då.. Haha. Låter så sjukt. Hjärnan ger mig ett spratt ibland.
4. Jag måste ALLTID ha sista ordet. Och iochmed att jag nämnde det nu så kommer alla säkert börja driva med mig.. Men om jag tjaffsar med någon så måste jag alltid ha sista ordet, annars känner jag mig ägd liksom. Men det har börjat bli lite bättre nu.. lite. Med andra ord är jag jäkligt envis!
5. Jag kan nog ha det sämsta självförtroendet i hela världen. Min pojkvän skojade med mig och sa en kommentar som jag tog som ''du är ful'', vet ni vad jag gjorde? Jag började lipa. Haha! Jag började lipa som satan, tårarna bara rann. Jag har aldrig vart nöjd med mig själv, bara med vissa saker. Och vissa dagar är jag helnöjd. Folk kan tycka ''gud va hon klagar'' men ni uppskattar väl att man är ärlig? Jag trivs inte riktigt med mig själv, har liksom inte tränat på typ 2 år. Känns ju.. bra
6. Jag är hur kräsen som helst med mat. Jag vet inte varför, hos andra kan jag äta vad som helst. Men där jag känner mig bekväm blir det liksom, nej tack, hoppar maten... Det är skitjobbigt, känner mig jätteotrevlig. Men här hemma lagas det ungefär samma mat hela tiden, man blir ju lite trött. Vågar absolut inte smaka på saker heller, det finns inte på kartan!
7. Ett viktigt mål i livet är att se det här
Polarsken!
Tycker det är så sjukt fint. Måste verkligen se det innan jag dör. Såg det första gången i filmen Björn Bröder, trodde det var fejk!
Jaja, det vart allt för mig ikväll.
Imorgon blir det prov, inlämning och redovisning så det blir en lång dag imorgon, 8.25 - 15.50! Wiiie
Puss och godnatt!
/Emma

Ge mig sommar nu kanske? Imorgon går också bra

Kollade lite på nelly och hittade en massa godingar till sommaren! Den fjärde sista bilden, dom shortsen är så jäkla snygga! Tycker långklänningen precis ovanför är skitfin också.
Åh, vill ha alla pengar i hela vääärlden och köpa vad jag viiiilll!
/Emma

RSS 2.0