Grymmaste bruden?

Världens bästa vän.
Ville bara säga såhär lite i efterskott ett stort grattis på din födelsedag igår.
Tillbringade kvällen och sov hos dig och gav dig dina presenter, kändes ändå redigt gött att vara med dig på den stora dagen! Hehe
Herregud, vi har känt varandra sen vaggan. Våra pappor var bästa kompisar, är typ det fortfarande även fast dom inte ses någonting. Våra föräldrar var med på varandras dop, och dina föräldrar är mina gudföräldrar. Vilket gör dig och dina bröder till mina gudsyskon. Och jag är så sjukt lycklig för att ha dig som vän, du är verkligen guld värd. Du är en vän att rekommendera, du gör alltid en glad när man verkligen är på sämsta humöret. Tänk dig mig på mitt värsta humör, när jag är svinhungrig, du är ändå den som får mig att skratta trots att jag bara känner fuck my life och MÅSTE ha mat. Inte många som lyckas med det babe! Vi slutade umgås när vi gick på knappekulla, men i 5an-6an började vi umgås igen och jävlar vad jag hade saknat det! Och när vi får sånna perioder när vi slutar umgås och knappt snackar på några veckor, dom perioderna är inte att leka med alltså! Du är verkligen som en syster, vi kan bli småsura på varandra men det händer nästan aldrig. Och när det väl händer varar det i ungefär 5 min kanske? Det finns inte många som sett dig sur min kära, men det har jag!! Haha! Det händer nästan aldrig, men mår så sjukt dåligt av att se dig ledsen när det väl händer. Men du är den gladaste personen jag känner, ler alltid och ser alltid positivt på allting. Det är inte många som har den förmågan, men såfort du kommer in i ett rum lyser inte bara du utan hela din personlighet upp rummet. Du är speciell, på ett bra sätt. Du har sånadär speciella talesätt som man verkligen skulle känna igen på en mils avstånd! Och ditt skratt när du får asgarv, som våra inspelningar när vi skrattar som galningar? Man skrattar så man gråter. Haha..
Jag har många bra vänner som står mig väldigt nära. Och har länge tänkt att jag har ingen absolut bästa vän, för alla står mig lika nära allihop. Men har verkligen insett att du är den enda (förutom Simon) som vet nästan allting om mig, som vet mina svagpunkter samt starka punkter, vet hur du ska få mig att skratta och känner mig verkligen in och ut. Och du är verkligen min bästa vän, och världens bästa vän. Kan säga allting till dig, sitta där och rabbla upp en hel roman och du bara sitter och lyssnar och hjälper mig så som jag försöker att hjälpa dig. Det finns inte många som verkligen lyssnar, utan de finns dom som lyssnar en del och säger ''det löser sig'' osv, men egentligen inte menar det. Ibland finns det verkligen ingen utväg och det finns inget annat att säga än ''men det löser sig gumman''. Men du kommer verkligen alltid på någonting som får mig glad eller tänka annorlunda, som du säger att det finns alltid ett val. Du får mig att inse saker jag aldrig trodde man kunde, och ger mig så sjukt bättre självkänsla och självförtroende! Du ser inte ner på mig, som om jag inte är värd lika mycket som någon annan. Du är verkligen en vacker person, på utsidan men främst på insidan. Den vännen eller killen som får ha dig som vän eller flickvän är verkligen världens mest lyckligast lottade person!!
Jag skäms verkligen som minst när jag är med dig, haha. Jag kan vara mig själv till 1000 utan att vara orolig för att du ska tycka sämre om mig. Kan skratta som aldrig förr, och efter en dag när man vart med dig har man knappt något skratt kvar. Det sista jag vill är att förlora dig som vän, utan dig skulle jag verkligen inte vara hel. Ärligt talat så kan jag inte se mig själv leva lyckligt utan dig. För du är världens goaste person, på alla sätt!
Glöm nu inte det jag har sagt, ta in allting och förstå att du är en sån sjukt grym människa. OKI?!
Jag älskar dig min finaste gudsyster, alltid!! Du är bäst. ♥
/Din Emma

Äre gofika?!

Detta är lite kort på vad jag har haft för mig de senaste dagarna!
Åt på New York förut med världens goaste, första gången för mig hehe. Lite efter! Smaka helt OK ;)
Taggar för att busa senare med goa vänner, det är ju trots allt halloween! iiiih
Hörs lite senare godingar
Pusss!
/Emma

MYS!

Sovit hos matilda idag! Bjuder på bilder senare, har tagit en massa fula kort på mig i mammas one piece.. Känner bara att jag inte vill att någon ska se dom bilderna och videosarna!
Vi tänkte åka och ta en fika senare eller äta på new york, får se vad vi gör.
Det är ju halloween idag, kanske ska busa ikväll??????
Matilda har ju fått ny mobil, så vi ska försöka hitta ett sätt att blogga från hennes mobil!
Hörs senare puddingar
PUssssss
/Emma





Taaaaack alla mina godingar...

.. för alla gratulationer, ni är underbara! Emma sover hos mig inatt så vi updaterar imon, och berättar vad jag fick osv!! <3


Sweeet sixteen!

Bilder från igår... berättar senare om gårdagen och vad som händer idag!! :D
Fyller ju år idag, wiiiie! :D & dagen har börjat grymmt!
Och taaaack till alla som säger grattis på facebook, ringer och smsar! Blir jätte glad verkligen! :D





Jag älskar dig min alldeles egna goa Anna!
Pusss / Matilda <3


Då kickar vi!

/Emma

Bio igen? :D

Go bild va? Hehehe
Samma visa idag, myser med pojkvännen. Har vaxat mammas bil och får för det 300 stålar ner i plånkan!
Blir la till att tjäna lite mer till imorgon :D
Ska på bio nu tydligen, fick ett brådskande besked. De tre musketörerna, med Simon och hans familj. Gott
Puss
/Emma

Brb förbo!

 Min bebis ville vara med på lite kort med, gossi!





Gameday!

Hej godingar!
Det är helg och vad betyder det? JAG KAN BLOGGA!! woho!
Denna veckan har varit .. för jävlig rent ut sagt -.-'' Massor i skolan, osv. Men nu e det loov så det är underbart :D
Man blir ju lycklig när man går in och kollar på statistiken med, kul att ni läser! Puss på er från mig då!
Igår var vi som sagt på bio, filmen var jätte bra verkligen! Kändes bara som att man hade varit där 30 minuter när den tog slut, den var grym! In time hette den, Rekomenderas verkligen om ni är biosugna :)
Och nu till idag, gick upp typ sju och åkte till A-sås för att daska tíll dom lite grann, så det blev en go vinst och satte det avgörande målet från fel sida med hahaha.. orkar inte, men gött var det! Var verkligen sugen på att kötta idag så det gjorde vi! Nu skall jag duscha, raka benen osvosv sedan drar jag mog mot förbo, för då är det match för killarna, hoppas på dask där med! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer skulle vart med tjejerna idag men det blev inte så, men har lite planer iaf så det får ni veta sen! Pussss!<3
Och vet ni vilken dag det  är imon & vad det betyder ?????!!!! :DDDD Gissa!





Sitter o pratar med min Padre, som är o köper en ny go telefon till mig nu! Underbart va? Nu blir ni allt glada kompisar, ni som alltid klagar på min telefon... HAHA
pUSS/Matilda



My heartbeats

Vart på bio med Matilda, Annmari och Olivia! Myspys på hög nivå, såg in time.
Den var grymt bra, rekommenderar den. Tog några få bilder från kvällen som jag kanske kan bjussa på imorgon, träffade en massa goa killar också som skulle kolla paranormal activity samtidigt..
Nu ska jag krypa ner och mysa med världens bästa kille, hörs imorgon
Hoppas alla haft världens mysigaste dag och får goaste kvällen!
Puss
/Emma
'

True love!

Bloggar imon ... tränat hela dagen!

Mina tjejer gav mig paket lite i förskott, åh dom e så bra! <3 / Matilda

Ögonblick fångade på kort




















Så glöm de från de förflutna, det finns en anledning varför dom inte klarade sig till din framtid.
Ta vara på det du har och fånga dagen som den är, för det är en dag du aldrig kommer få tillbaka.

/Emma


Tidsfördriv

Har en del blandade känslor i kroppen nu. Har haft så ont i magen hela dagen vilket gör mig deprimerad. Har nyss kommit hem från att ha pratat med en nära vän som jag varit ovän med i ett tag nu, känns bra att det löste sig. Och sitter och pluggar inför provet imorgon. Saknar också min pojkvän otroligt mycket. Jag vet inte vad jag ska göra i helgen vilket också gör mig deppig. Jag var hos läkaren igår som sa att jag inte kan spela fotboll längre pga min astma, vilket känns rätt segt det med. Jag har bitit för mycket på mitt nagelband på tummen så den dunkar så den snart exploderar och det gör ont som satan. Jag är väldigt sugen på godis men har inga pengar. Matilda fyller år på söndag och det glädjer mig. Jag saknar min hund, Kajsa, vilket känns jävligt tungt just nu. Jag längtar samtidigt efter den nya valpen. Det går bra för mig i skolan hittills. Har precis kollat ett deppigt avsnitt av one tree hill men längtar samtidigt som en galning tills det nya avsnittet av pretty little liars släpps. Jag vill ha en ny mobil, nu verkligen. Det är lov imorgon från och med klockan 11.50. Så ja, va ska man säga?
Hörs senare

/Emma

mensvärk...

Jag gick hem från skolan för jag har mensvärk.. Förlåt för att dela med mig av det men ja, det är så haha! Så sitter och äter mina favoritkakor och kollar på Beverly Hills Chihuahua 2. Hel go film!
Har tagit lite kort på mitt hår, så bjuder på det. Dåliga bilder, men man ser tillräckligt iallafall!
Ska fortsätta kolla filmen nuuuu
Gör en sjukt konstig min på sista bilden haha, men får leva med det..
Puss!
Emmmma

BIOKÅT

Har ändå vart dålig uppdatering idag, sorry för detta men matilda har inte kunnat blogga...
Imorgon tänkte jag att jag bjuder på en fet bildbomb från sommaren 08-11 kanske? Eller liknande, om min gamla dator vill funka dvs..
Hela veckan har jag verkligen varit biokåt, har velat gå på bio hela tiden varje kväll. Har dock aldrig gått, men har en biljett som väntar på att få röra på sig och det väntar jag med på! Vet inte om det är värt att spara till Breaking Dawn kanske? Om man väntar lite kan man ju kanske ladda ner dom andra favoriterna?.. Ska iallafall gå och lägga mig nu, bjuder på några goingar jag vill se.
Abduction

Kung Fu Panda 2

In time



Spy kids 4



What's your number?



Och självfallet, Breaking Dawn!



Sov gott, godnatt och puss!
Emma

Flummm

Rolig dag idag, har flummat runt hela tiden.
Färgade håret igår = gult
och det har jag blivit mobbad för hela dagen. KÄNNS BRA
Ska äta nu, min mage har kurrat i en timme i sträck nu. Känner att de kanske är dags att äta?
Ska försöka bjuda på en bild på mitt hår ikväll, om jag kommer ihåg detta och har orken. Hehe
Pussss
Emma


Goa videos sen långt tillbaka!

Förrförra sommaren när jag jobbade på gothia, så kom det en kille som jobbade bredvid och jaa.. vad ska man säga? Han ville ställa sig upp på bordet och sjunga en låt till mig för han tyckte jag var så fin osv, och någon fick detta klippet på film! Man ser mig i slutet hur generad som helst. Pinsamt!

En sommar då jag och fanny var på hennes sommarland, mestadels av våran tid tillsammans består av sånt här! Vi skrattar hela tiden och har så jävla kul ihop, ni tycker nog inte videon är rolig, men jag sitter och kan inte sluta skratta..


Mina polare jag hängde med i 7an, 8an och 9an. Lisa och Elin, ni är för goa!



Har så sjukt många inspelningar, men de är utan bild så kan inte lägga ut dom. Tyvärr :(
Jaja, tack för mig, pussssss
Emma

Juste!!!

KOLLA DENNA GOA VIDEON MED AHHAHAHA, GOA MATTEPATTE!
DET ÄR TYP SÅ VI ÄR... -.-''
http://www.youtube.com/watch?v=oIf0bBstMg8&feature=player_embedded


"kill for lies"

Heeej alla fina, våra uppdateringar e så sämst verkligen :( men just nu känner jag inte för att blogga alls ... gör mycket i hjärnan just nu, så jag helt enkelt inte orkar. Men skall bli skönt med ett efterlängtat lov, som jag bara skall spendera med mina vänner, så då kan jag blogga. Men bara allmänt mycket denna veckan så sorry!
Dagen har vart go, men har inte kunnat koncentrera mig alls... jävla skit! Har dessutom försökt att plugga hela dagen, men det har också gått lite sådär, menmen!
Har vart sur o grinig hela eftermiddagen, o bara gått o tänkt på hur mycket det verkligen förändras när man börjar gymnasiet, folk blir helt annorlunda, och är verkligen inte som förr. Inser nu hur bra jag hade det, och hur galet roligt jag faktiskt hade, men inte alls tog vara på tiden som var, vilket jag ångrar mer än allt! Man levde i en egen värld utan skit snack, falska människor, folk som bara trodde sig, lögner.. Önskar det hade kunnat vara så nu med, men fan vi lever på 2011 så vad fan har man att förvänta sig.
Och jag får panik på detta, så tänker man på barnen i Afrika, på hur dom har det... fy fan för oss egentligen ... vi gnäller på att det är mycket plugg, killar, håret... aaaa whatever! Appropå det så ligger jag hät o klagar på en himla lårkaka jag fick igår.. så när jag ligger ner på mage så känns det som om att jag har en snusdosa i fickan -.-' fml
/Matilda
Här får ni en lite bilder med.. sovgott!











Dagen...

Vart en helt ok dag idag!
har inte så mycket att säga, har försökt plugga men har dock inte gått så bra.
Fick precis reda på att vi har prov på onsdag OCH historia läxa tills imorgon. Fml
Har förövrigt kollat på Dear John och Air Force One idag! Väldigt bra filmer
Det var änna allt för mig,
Pussss darlings
Emma

Myshelg

Världens goaste helg tillbringades med mitt hjärta Simon, nu väntar en go skolvecka sedan lov!!!!!!
Riktigt skönt.
Har suttit och snackat med matilda i typ en timme på facebook, videosamtal har ju införts där! nice.. Bjuder på en bild på detta. Kommer bilder från i helgen också!

Vi var påväg hem till mig och trodde vi såg ett flygplan på himlen, men de va dåfan en stjärna!
Ser ni hur starkt den lyser? man ser inte dom andra, och den lös så starkt så den syns bara på kortet. trodde det var ett flygplan först, men för de första så blinkar dom, och för det andra så rör dom sig. Stod kvar i typ 10 min och kollade om det flyttade på sig med det gjorde det inte, är fortfarande chockad!

Min måltid idag då, blev till att äta ensam eftersom att Simon har lämnat mig nu. Igen :(
Ska fixa mig för sängen nu och sova länge, börjar 20 i 10 imorgon!
Jag älskar min Simon mest av allting som finns i hela universum.
Pussssss
Emma

Sovgott älsklingar!

http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY&ob=av2n - Justin ♥
 / Matilda ♥


Filmdags!

Förlåt här med, bara det att jag är med min älskade pojkvän och har no time for the blogg typ!
Imorgon bjuder jag på bilder från helgen, men idag blev det en tråkdag..
Vi ska sätta igång en film nu, Green Lantern eller någonting, verkar ändå vara bra!
Är inte lika rolig som matilda o bjuder på bilder, eftersom jag knappt har några bilder på denna datorn.
Ha en fortsatt bra kväll, pusssssss!
Bjuder på en gosbild på mig och min favorit,
Emma

Flååååååååt

Heeej babes!!!
Förlåt för dålig uppdate, har inte hunnit eller något -.-''
Har gått runt o bara myst hela dagen, snackat med lite folk osv! och nu ligger jag och kollar på Livet enligt rosa Gött (y´
Pluggat med... åhhh!!
Skulle vara med Simon nu egentligen men så kom jag på att jag inte kunde vara med han så länga för skall upp typ åtta imon -.-'' så vi kunde inte dra någonstans heller, så himla oskönt! Men e med han imon i förbo istället, götttt!! + att jag tycker det är fett lurigt att verkligen alla i Lerum har tråkigt just nu HAHAHHA, orkar inte!!
Här får ni lite bilder ifrån dagen... hahaahha PUssss matilda









Pmzzz

Fick tilllbaka mitt matteprov idag, 9,5 av 16! Faktiskt otroligt nöjd haha..
Har varit sur och på trött humör hela dagen, har pms och orkar verkligen ingenting nu för tiden känns det som. Verkligen en fml dag! Imorgon blir de full rulle, ska hem till frida efter skolan och färga håret. Efter det kommer simon hem till mig och så blir de la myyys hela helgen! nästa iallafall.
Han kommer hem hela lovet också, sjukt härligt det med.
Tog precis en riktigt go dusch, ska sova nu. Gött att börja halv 10 imorgon och sluta 10 i tolv hehehe..
Menmen, vi hörs imorgon ska nana nu!
Puss godingar
Emma

Pälsmössa? Eller inte?!

Jaaa vad tycker ni?? Skulle köpt en riktig sån fet från Ryssland förra vinterna för hade en famlije kompis som bodde där, men nu har han flyttat hem igen... så jävla bajs på ddet! Men hittat en annan pälsmössa hemma :D gosig? Eller vad tycker ni? Kommertera!


Fjortis bild från i vintras men men .. :$$ kolla mössan!

/Matilda


Duktig cheeeeeey!

Hejhopp gummisnopp folk :D
Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite igår, så hoppas det var ok lixom!
Sitter här ich äter nudlar höhööh... hälsosam man e idag ... eller not!!! Nej men hinner inte fixa annat :(
Skall snart dra ner till skolan igen och träna mina små goa killar, gött! Sedan upp till förbo för ett möte med laget.. dock hoppar jag träningen sen, för måste plugga! Måste lära mig att plugga på riktigt, jag blir så lätt störs så det skall bli bättring på det. Hade Idrottsprov idag med, det gick as bra faktiskt! Märker verkligen hur mycket lättare det är att skriva om något man tycker om, istället för typ historia som är tråkigt, hahhah!
Men nu måste jag gå o fixa mig!
Pussssssssss Matilda
bjussar på två goa men gamla bilder från i sommras!!



Mitt, höger, vänster?

Sorrrry för sämsta uppdateringen idag! Hann bara komma innanför dörren, äta clementiner, chilla med astrid i typ 30 min och sedan äta för att pallra mig till stan.. Gick på en konsert, ångrar ju ganska rejält att jag inte låg hemma och kolla film istället! Sitter nu med lite plugg jag måste göra innan jag somnar, känner ju verkligen f1.
f1 = f-ett = fett.

Ska plugga nu då som sagt så vi hörs väl imorgon, har inte så mycket att säga! Humöret just nu är inte på topp aaazzzzåå.
Det känns verkligen patetiskt när man ställer upp och försöker, och inte får någonting tillbaka. Alla vet ju livets gåta, älska glömma och förlåta? Men verkar ju oklart för vissa, och det är verkligen synd om de som inte kan släppa en sak och gå vidare. Och de som vet att dom gjort fel, men inte kan inse det och börjar hata av ren rädsla för att inbilla sig själv att det är någon annans fel. Dom har ju hamnat utanför spåret.

MENMEN, innan jag säger för mycket så säger jag godnatt.
Sitter och funderar på om jag ska ha mittbena, vänsterbena eller högerbena. Mycket svårt val.. Haft mittbena ett tag nu och har precis ändrat, men vad ska man haaaaa?





Puuusss
Emma

"Coolar lite ba"

Jaaa, det e det jag gör nu!!!
Ligger i min goa säng som jag har gjort typ hela kvällen, höhöhö! Kollat på Ensam mamma söker på Internet, för missade den i måndags ju :(, men just nu så ligger jag o coolar lite ba, facebookar lite, smsar lite aaa du vet lite sånt coolt ni vet lyssnar på Ulrik Munter gör jag med, åhh den killen! Love him! Han nya album e ju helt amazing :D sovgott<3
Några favoriter;
Sticks and Stones
://www.youtube.com/watch?v=2GgYNUD3w7kriter
 The Box
http://www.youtube.com/watch?v=1TMMTLobNoc
Moments Ago
http://www.youtube.com/watch?v=8ZbKSbAPZJ0


/Puss Matilda! <3

Words!

HEEJ babes! Hur mår ni?
Kom hem för en stund sen och sitter här och dricker en go smoothie, känner att jag behöver energi, så det fick bli en go sån med varma hallon på! Gött! (y´
Skall sätta mig och plugga snart, för har Idrotts-prov imon, rätt tagg.. ;)

Efter denna frågan jag fick på frågestunden "matilda, är du kär i någon just nu?? Hmm.. jag vet inte ;) kanske… " så har jag fått en himla massa kommertarar om det. Jag svarade så för att vara ärlig och ta det så seriöst som möjligt! 
Och jag vet inte om det bara är jag som har sånt damp för vissa killar, men det är så för mig att vissa, ytterst få  som jag alltid kommer att tycka om, och att vara kär och att tycka om någon är två helt olika saker, iallafall för mig. T.ex som alla vet så kommer jag alltid att tycka om Valter, vad som än händer lixom, men det betyder INTE att jag är kär i honom. Och det finns 2-3 stycken som jag verkligen tycker om men aaa jag är inte kär. Fattar ni? Förlåt om jag gjorde er fundersamma, och jag vet att jag har vart singel en vecka osvosv...men det hjälper inte, kommer alltid att vara så dude´s, ba leva med det! HAHA! ;)
Ville bara säga det så att det inte blir en massa snack!!
Puss / Matilda


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

• Vilka älskar ni mest?
M; Familjen & vännerna betyder mest så får bli dom.
E; Får nog säga samma här, familjen vännerna och pojkvännen!

• till emma !
vad vill du ha hos en kille ?
vem är den perfekta killen för dig ?
Jag har redan min perfekta kille. Men för att vara exakt så omtänksam, HUMOR, ärlig, accepterar mig för den jag är.. Ja det är väl det viktigaste!

• varför bloggar ni ? :D
Vi tyckte det skulle kunna bli en kul grej, speciellt när vi gör det tsm! Det är alltid skönt att ha någonstans man bara kan babbla av sig allt man tänker på osv!

• varför är jag så bra ?
Det bara är så!!

• vad är det värsta ni vet?
M: När någon gör en riktig jävla fet lögn mitt framför ögonen, och skitsnack… usch hatar det!!
E: Spindlar måste jag skriva först o främst. Falska personer, som de flesta!

• vem är den snyggaste kändisen enligt er?
M: Zaaaac Efron!
E: jag slår på med en tjej då, MEGAN FOX

• en fråga till Emma..
Hur träffades du och Simon?
Hur/vart var eran första kyss?
Vi började i samma klass i 6an, och har gillar honom sen dess faktiskt! One true love..
Våran första kysssss då.. ;) vi gick i konfirmation, så en kväll när alla hade gått hem så frågade han om han fick pussa mig, och självklart fick han det! Bådas hjärtan slog sönder, sjukt minnesvärt ögonblick!!

• Vad vill ni få ut genom er blogg?
Inget speciellt, mest att dela med oss av våra liv osv, och det är skönt att det finns någonstans där man kan skriva av sig, när det är för mycket i hjärnan... Och att vi skapade den tillsammans var väl mer för att vi är så bra vänner och de kan ibland bli för mycket om en och samma skriver! Kul med lite variationer eller hur?

• Hej! 
Kom in på denna bloggen av en ren slump egentligen..
men så såg jag att du Emma också har ett distansförhållande...
Hur gör du och din kille för att inte sakna varandra för mycket? Jag och min kille är precis lika utsatta som er, han flyttade pågrund av skolan och jag tycker det är jättejobbigt att han inte bor nära längre..
Det är väldigt svårt, och blir svårare och svårare eftersom innan han flyttade så var vi med varandra typ 10 gånger i veckan, och nu ses vi minst varannan vecka. Det är sjukt jobbigt som jag också skriver här på bloggen. Vi har ingen teknik för att inte sakna varann så mycket, önskar vi hade! Men man saknar sönder varandra, och det är inget dåligt heller. Det kommer säkert kännas bättre längre fram, kan inte ge några råd eftersom han vart ifrån mig i bara 3 månader typ.. :/

• Hur många läsare har ni per dag?
Förut var det mellan 60-100 varje dag, men nu det senaste har det gått upp så från ca 80/90-140!

• hur många har ni haft sex med ?
HAHAH, lite för privat döh, men vad tror du mannen? ;)

• emma har du någonsin tänkt på någon annan medans du haft sex med simon ?
Haha aldrig!! Kreativa frågor måste jag erkänna..

• vilka umgås ni mest med?
M: Umgås med sjukt många men mest blir det la ändå Emma & Anna.
E: Jag umgås mest med Fanny, Matilda och Astrid just nu. Umgås dock med många andra!

• har ni kännt varandra länge?
Sen vi föddes! Våra föräldrar var med på varandras dop osvosv..

• hur många läsare har ni?
Som sagt, nu för tiden runt 60/70-100 per dag

• vad brukar ni göra på helgerna?
M: Vara med kompisar, lira handboll, tjejkvällar, fest aaa allt sånt ni vet :D
E: Hänga med vänner, vara med Simon, ta det lungt, SOVA, fest osv!

• Till emma... e inte det jobbigt att vara ifrån simon? hur klarar du av att inte träffa den du älsar så offta?
Som sagt det är sjukt jobbigt! Nästan så man bara vill somna och aldrig mer vakna upp. Men det är också jävligt underbart att träffa honom igen när vi ses, man har så mycket att prata om även fast ifall man pratar typ 50 ggr per dag! Men det är det jobbigaste jag har varit med om faktiskt, känns som att han är utomlands och ska komma hem när som helst men han kommer hem om 3 år så... det är segt!

• hur längehar ni kännt varandra?
Sen vi föddes som sagt! Vi umgicks inte på ett tag under tiden vi gick på knappekulla, men det har vi tatt igen!

• vart brukar ni köpa era kläder?
M; Vila, vero moda, MQ, H&M, Rut m.fl!
E; Bikbok, Vila, Vero moda, H&M, Gina Tricot m.m!

• hur ofta tränar ni?
M: Jaaa, väldigt ofta, ca 10 timmar i veckan!
E: Inte lika ofta haha, har ju precis börjat fotboll så det är väl några timmar i veckan!

• är ni hälsosamma?
M: Jaaa, det är jag väll, inte för att jag äter så himla nyttigt men försöker tänka på det iaf, och jag får ångest om jag inte tränar så rätt så.
E: Nae kan inte säga det, är sockerberoende typ haha!

• matilda, är du kär i någon just nu??
Hmm.. jag vet inte ;) kanske…

• hur många har ni haft sex med? och vilka?
Privat snygging!

• vad är den goda favorit rätten för er?
M: Kött, sås o typ potatis klyfter eller något :D
E: Kina mat och pasta med kött + örtcremefresh!

• om ni fick bestämma en dejt, vad skulle du/ni göra då?
M: Åka någonstans o göra något as kul, sedan dra o käka på en go restaurang, något sånt där! :D
E: Jag skulle nog hellre äta någonting först och sedan typ dra på bio eller någonting! ;)

• Hur stor ska en kuk vara för att den ska vara bra i cm enligt er ?
Helst runt 70 cm

• hur länge ska ni hålla på med bloggen ?
Så länge ni fortsätter checka bloggen och kommenterar så håller vi igång! :D

• vilken linje går ni?
M; Samhäll
E; Ekonomi!

• vad brukar ni göra efter skolan?
M: Pluggar, tränar, äter, sover, är med coola polare!
E: Eehm.. Är med vänner, pluggar, äter, sover!

• har ni mycket plugg?
M: som tuuuuuuuusan!
E: Om jag har!

• vad köper ni era kläder?
M; Vila, vero moda, MQ, H&M, Rut m.fl!
E; Bikbok, Vila, Vero moda, H&M, Gina Tricot m.m!

Jar of hearts

I know I can't take one more step towards you 
'Cause all that's waiting is regret 
And don't you know I'm not your ghost anymore 
You lost the love 
I loved the most 
I learned to live, half alive 
And now you want me one more time


Dejtar sängen mina godingar, jag orkar inte svara på frågorna idag så det blir förhoppningsvis imorgon!
Btw, GAIS VANN, love love love it!!
Längtar som satan till på fredag för då kommer mitt hjärta hem! Mys
Imorgon blir det till att vara med min saknade Emma Zahirovic. Lml right now
Tänkte att jag ska försöka bjuda på en bildbomb från sommaren imorgon, känner att jag inte vill att dom känslorna ska försvinna.. Börjar bli kallt som tuuuuusan
Pusss Emma

GAIS-IFK göteborg, 17.00 gamla Ullevi!

Jaaa det är så det ska va!!
GAIS - IFK göteborg, sån jävla dask ska det bli för gais!! Sjukt jävla taggad, siiiiiiiick!
Skall äta snart, sedan kommer pappa o hämtar mig o brodern min.
Lite senare ikväll så skall ni få två videosar nä jag o min älsklings Amanda dampar med Mattias! Goooos!
Sen skall jag hinna med att svara på era goa frågor, och skicka dom till Emma satt ni får svar på allt.
Så nu är det snart försent att fråga, så glöm inte fråga om det är något!!
Puss Matilda <3


Black or white

Förlåt, glömde skriva att det var jag som bloggade förut.. tänkte inte på det!
Men idag har jag iaf bara mys hela dagen men Jonatan. Vi var i Stan för jag skulle göra nådra ärenden, så han var snäll och följde med, sedan skulle vi hämta pengar hos honom för att vi skulle gå och äta men vi fastnade hos honom, och åt bullar & kladdkaka, mums! Vi kollade på film med, det blev farsan för fulla muggar, gossi!
Sedan körde dom hem mig, och nu degar jag bara.
Helgen har varit underbar faktiskt, i fredags var jag med älsklings Hampus och gosseAnna, och igår var jag med Emma bebis och lirade lite go handboll, och idag med Kaldrup. Underbar helg!
Imon är det skolan igen och sedan efter det bär det av till ULLEVI GAIS-IFK GÖTEBORG imon ju, sån jävla dask kommer det att bli! Waaaaaaaaaaaaaaah! Någon av er som skall dit eller? För det hoppas jag verkligen, topp match ju... ;)
Men tänkte bluda på lite bilder från fotoshooten med Emma för ett tag sen och en bild på mig o Kaldrup idag på Indiska i våra päls grejor, gillar päls iår, dock är alla bilder bara i svart-vitt, sånt tema idag kände jag för! 
Nu skall jag ta mig en go dusch, gos! Hörs imon älsklingar<3
Pusss Matilda 














Mysoutfiten 4 2night

Bloggar mer sNART :D PUSS


Troja/Nala?

Glöm inte att spamma frågestunden som är några inlägg nedan!!!
Just a reminder!
Har iallafall bara chillat idag, ska hem till fanny snart och sova hos henne.
Tar med mig kameran, ska försöka få allt jag gör på bild ;)
Har matteprov på onsdag, så jag ska plugga lite hos fanny och annars ska vi nog bara chilla tror jag?
Hoppas på att hyra någon go film och käka godis kanske? hehe..
Vi ska ju sova i hennes nya hus, så de blir spännandeee!
Har gått runt och bearbetat i min hjärna vilket hundnamn vi ska döpa våran valp till som vi får antagligen efter jul, till våren!
Troja eller Nala?
Troja påminner om en stark hund och som är kung helt enkelt, medans nala påminner om lejonkungen som vi alla älskar?
Hmmm..
Jaja, ni får bild på mina nya shorts som jag fick av simon och lite andra bilder!
Bild på mina nya skor får ni kanske imorgon?
Puss och kram
Emma

Hiss/diss!

Skall dra mig mot stan med Jonatan Kaldrup, skall köps en sak till mamma :)
Sedans skall vi hem till mig och bara dega tror jag! Gött! (y´
Hittade mammas pälsjacka förut, och hon använder inte den så jag får använda den :D wiiie!
Vad tycker ni?
Hiss/diss med en vit pälsjacka? Jag tror jag gillar den iaf. :D + dagens facelook får ni med!







/ Matilda

Gomorron!

Är ni vakna eller? :)
Gud vad roligt att ni kommerterar i frågestunden här nedanför, lovar att det kommer att komma svar snarast! Eller när jag & Emma träffas nästa gång! :)

Men ställ gärna mera frågor om ni undrar, desto mer desto roligare! Right?
Vaknade i vilket fall för en stund sen, har ätit o lite sånt men fastnar alltid i sängen ändå.. men skall snart gå och fixa mig så får ni veta dagens planer lite senare :D
Puss Matilda <3
BJuder på profilbilden ala facebook!

FRÅGESTUND

FRÅGA ALLT NI VILL MELLAN HIMMEL OCH JORD
om vi inte får många frågor eller några frågor allsss så orkar inte inte svara på frågorna. Så det är bara att spamma!
Ni kan kommentera på detta inlägget och någon har redan kommenterat inlägget under och under det, så det är också coool!
PUSS
/ Emma och Matilda


Godmorgon!

Jag tänkte såhär, att vi har fått lite kommentarer med frågor nu på sista tiden och jag ska leka med min matilda ikväll!
Så då kör vi på en liten frågestund, ni får fråga allt ni vill ikväll! :D
Vaknade iallafall 12 idag, förstår inte mig själv..
Sitter och kollar på ''Kourtney and Khloe takes new york''
Väldigt bra om jag får säga det själv - går på E! News
Nu ska jag kolla klart och sen fixa mig lite o så.
Puss på er!
Min älskade Kajsa, jag saknar dig så det gör ont.
I love you the most
/ Emma

Lättroade?

Är med astrid..
Ikväll blir det nog till att vara med Olivia, Annmari, Nina och Josefine! Blir nog en mysig kväll.
Glöm INTE idol!!
Pusspuss alla goa
Emma

Dagen!

Tycker det är sjukt gött jag med att fler börjar läsa bloggen! Inte så jätte många kommentarer men ändå en del, och tack för dom! Hade dock behövt lite mer av andras tyckande och tänkande? :D
Ska iallafall sova nu, gick i skolan i 1 timme och 50 min idag! Ganska soft, imorgon går vi 2 timmar och 20 min. Inte illa det heller? Hade p.em idag och imorgon börjar vi helt enkelt halv 10 och slutar 10 i 12!
Har varit hos Karin idag med astrid och frida, har vart sjukt soft. Degat ganska mycket!
Skulle egentligen åka och kolla på deras match, men skippade det. Har ju trots allt varit sjuk och kände mer för att stanna hemma och kolla på vadååå?
Precis, pretty little liars! Har sett alla avsnitt som finns att se, bara att vänta tills dom andra kommer ut..
Ska sova nu, ska försöka to get some sleep!
Försätt läsa bloggen och kommentera gärna om ni vill att vi ska ändra någonting!
Bjuder på en ful video på mig och mitt hjärtegull
Puss och godnatt,
Emma



Jag älskar dig, min mina prins!

Säger godnatt och bjuder på två bilder på mig och min ena lillebror Viggo!
Min mina prins <3




Ledig idag, gööött!!

Degkläderna i on, och nu skall jag verkligen sätta mig ner och plugga röven av mig så att jag troligtvis kan träffa min Anna idag innan båda är fullt uppe med träningar, även fast vi tränar tsm så kan man ju inte prata... höhööh. Så jag tror att det blir en liten Anna-Matilda dag idag på eftermiddagen, har lite tekninska problem bara men det löser la sig, vi skall la käka något göttt och bara mysa på tror jag! :)
Igår skulle jag bloggat innan jag skulle lägga mig, men det gick inte så himla bra.. för att då ringde min otroligt saknade Anton Karlsson och ville snacka lite, åhh gossie! Så hann inte det alls :/ Sedan blev det inget plugg heller för kunde verkligen inte koncentrera mig... har typ fått koncentrationsproblem eller något.. :( och för ni som gick med mig i nian vet hur damp jag var då, och nu är jag ännu mer så det nästan bara är jobbigt!! HAHAH, känner bah orkar inte!
Fan vad jag babblar, men en sista grej bara, att jag tycker att det är jätte roligt när så många på så kort tig här börjat läsa våran blogg. Jätte kul! Glad i hjärtat då lixom :)
Härfår ni en mysig bild från i sommras och så länkar jag vårat filmarbete som vi gjorde i skolan idag som gjorde att vi fick vara lediga hela förmiddagen idag, för vi skulle ha pedagogiskeftermiddag ändå, så götttt!
http://www.facebook.com/#!/matilda.magnusson2- tryck på länken för att komma till min facebook sida sedan trycker ni på filmen nedan.

Puss Matilda <3

Deppmode?

Vet inte riktigt vad som händer med mig just nu, men känner mig bara deppig och hängig nu för tiden. Visa dagar lyser upp och vissa personer får mig att känna mig glad igen, men ingenting känns som vanligt. Har stannat hemma från skolan i tre dagar nu för att jag har inte orken att gå längre, även fast vi bara gått i snart 2 månader. Jag har lite feber och förkyld, huvudvärk och allt det där. Men det är ändå inte bara fysiskt som jag känner för att vara för mig själv och ta det lungt hemma, utan psykiskt också. Så på två dagar har jag redan kollat en hel säsong och 9 avsitt på andra säsongen på pretty little liars. Man kan verkligen inte sluta kolla, har verkligen fastat för det. Ska iallafall försöka dra mig till skolan imorgon, och antagligen pallra mig iväg på träningen. Har inte tränat på 3 träningar nu tror jag det är, så det är ett måste känner jag allt! Nu ska jag ringa min pojkvän och säga godnatt, så ni får sova så sjukt gött inatt för det ska jag göra! Försöka iallafall ;)
Love
Emma



Myser lite ba!

SKALL PLUGGA NU! känns som om att jag gör det hala tiden.. -.-'' men samhällsprov på fredag .. så men måste ju!
Sätter på mig myskläder och lägger mig och läser lite! Puss/ Matilda


Ser ut som en anka men skitsamma lixom :D


Jag ska berätta... jag lovar..!!

Vad har hänt gumman? Finns för dig? vaa?? är det sant? skojar du? När? Var? Hur? Varför? Alla dessa frågor får jag på en gång just nu, så tänkte att det är lika bra att berätta, för orkar inte alla dessa grejer mer! -.-'
Läs o bara ta in;
Idag efter skolan så träffade jag Valter och vi skulle bara prata lite grann.. och kom fram till att det bästa just nu är att bryta vårat förhållande och låta det vara som i nian igen. Vi hade inte bråkat eller något, det bara blev mer och mer kompiskänslor, tyvärr!
Han har varit en av mina närmaste vänner sen i åttan och i nian trodde hela världen att vi var tsm, vilket vi inte var, utan bara galet nära, och min bästa vän som jag kunde/kan prata om allt med, som alltid gjorde mig glad osv. Därför så tog vi det beslutet tsm idag att det blir bäst att bli så igen istället, visst är det sorgligt o allt men vi är bäst så vi tar det och jag lovar den som tar den grabben ifrån mig... åker på dask, bonk aaa allt, HAHHA! Nej men helt seriöst, jag har aldrig i hea mitt liv tyck om någon så mycket, som jag tycker om Valter, och om någon bara kommer och tar min vän ifrån mig så får jag damp på riktigt, för han betyder mer än vad ni någonsin kommer att förstå! Bästavän♥♥♥
Och jag vill bara säga till alla som smsar, skriver meddelande, chatten osv.. om jag inte svarar så är det inget sånt menat, men tack så himla mycket att ni finns där för mig, men jag lever som aldrig förr, och mår jätte bra, men det betyder jätte mycket att ni bryr et om mig, kärlek till er! ♥
Och dom sista orden vill jag säga till dig Valter, om du läser detta!
"Tack så himla mycket för alla dessa dagar, veckor, månader tsm med dig... i Juni blev jag världens lyckligaste tjej, och allt var underbart, men saker och ting förrendras med tiden och jag är grymt glad att få ha delat så mycket minnen med dig ändå, och du vet allt jag menar! Kärlek till dig gubben, du är den bästa!
Och imon ses vi och då är allt helt damp som vanligt. Tack för allt. 11.06.17-11.10.11."

här får ni en jävla massa mongo bilder på oss... HAHAHA, gött!








Så det var allt jag ville säga med detta inlägget, sovgott för det skall jag göra! Pusss /Matilda


Nässjö!

Bästa helgen på länge!
Med dessa bilder säger vi godnatt för dagen,
pusss Emma

Me and my love right now

Chillar med den bästa av alla tillsammans med pretty little liars
Love you hun!!
Emma

Softilera

Gjorde precis ett inlägg men som tur va så gick ju det bort!! glömde skriva rubrik så jag loggade ut och när jag loggar in igen är det borta.. Typiskt!
Var iallafall och gjorde provet idag men har gått hem igen. känner att jag orkar inte vara kvar..
Träning idag också men den får man ju skita i med!
Skulle också till fannys nya hus, hon bor i partille nu så känner bara fuck my life, men det får bli en annan dag!
Ska bara fokusera på att kolla pretty little liars nu och dega hela dagen.
Puss och Kram
Emmmma
Söt bild på mig och min goa fridis, eller?

studiestugan med bebeb!

Yes, skall snart dra mig mot studiestugan med min Annmari och plugga lite inför matteprovet lite innan skolan! Duktig tjej va? :D
Hör senare!
Pusss / Matilda



& med det säger vi godnatt

NU är jag klar med pluggandet och har ändå knappt lärt mig ett skit!
Så är egentligen inte klar men jag måste sova nu..
Önska min lycka till imorgon, har prov första lektionen när man är sådär lagom trött och gosig..
Förlåt men jag har inte hunnit lägga upp bilderna från nässjö, får bli imorgon om någon påminner mig!
Puss och sov gotttt
Emma

"What makes you beautiful."

Kär i dessa grabbar.. så galet jävla snygga!
Man kan ju inte ens säga vem som är goast lixom.. då är det fan inte lätt!! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E



Matttebajs till imon..

jag har matttepattebajs prov imon & jag suger på matte önkar jag vore mattesnille.. men det får ge sig! Går ju helt okeej nu iaf.. wohoo! -.-'' hörs senare, för nu skall jag äte sen skall jag fortsätta räkna .. så att jah hinner med ENSAM MAMMA SÖKER IKVÄLL, 20.000000000000000000000000 :DD
Pusss älsklingar!


Pretty little liars

Gick hem från skolan idag, orkade inte vara kvar..
Mår inte toppen och känner bara att jag vill sova :(
Ska kolla på detta programmet nu :
Pretty little liars!
Har kollat ett avsnitt än så länge och det verkar vara sjukt bra.
Ska götta ner mig nu i min goa soffa tillsamsmn med non stop♥
Vi hörs senare pusspuss
Emma



Drar mig mot skolan nu!!

/ Matilda


Världens bästa

Sorry för dålig uppdatering!!
Men har faktiskt en anledning.. Har ju varit i nässjö!
Ska verkligen försöka att bli bättre med uppdateringen och det ska Matilda också bli!!!
Ni får bilder från nässjö imorgon, för jag sitter med skoldatorn och har bilderna på andra datorn osv osv..
Har haft världens underbaraste helg i lilla småland med den bästa. Har varit en del med Olivia godingen också och hon är ju så jävla go!
Fick ett par sjukt fina shorts av Simon som 20 månaders present, en liten överraskning sådär.
Köpte också ett par sjukt fina skor för sorgliga 1250 kr, men var tvungen att ha dom. Verkligen goa vinterskor, ni får bild på dem imorgon!
Ska läsa alla 20 sidor i historian nu så hörs vi imorgon puddingar,
Pussss
Emma

This is my life style!

Jaaa, sant, tiden har inte räckt till för att blogga! Men brukar alltid ta igen det med feeetate inläggen!
Har iallafall haft en underbart helg, har spelat SM steg 1 i uddevalla, och det gick as bra, vidare i steg 3! :D
underbart, dock skadade jag mig igår, så fick bara spela typ 16 minuter totallt idag.. jävla bajshål, slog upp båda min ljumskar igen.. slarvat med mina övningar .. så kan iprincip inte gå alls som vanligt, usch! Men bara o bita ihop och börja rehaba en stund .. :(
Menmen, det var i vilket fall hur jävla kul som helst, och nu när my life är upp och ner så skall jag lägga all fokus på det jag verkliegn tycker om!
Igår gjorde var jag så trött så jaglåg typ i koma hela kvällen så inget kul alls.
Kollade lite på simon, hampus när dom spelade förut med, ytterst lite dock men gött!
BILDBOMB!!











Bilder @Johanna Pettersson

Tryck på länken så ser ni våran tagg till SM.. AHAHHA, goa
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=2306680239179
Länkar även en mys låt.
http://www.youtube.com/watch?v=_TrCbDtRxbU&ob=av2e

Pusss Matilda! <3

20 månader ♥

Vart en super mysig dag idag, har varit i jönköping hela dagen nästa. Köpte ett par skitsnygga skor och fick ett par shorts av simon! Världens underbaraste kille, är så galet förälskad!
Varje gång vi ses så brukar vi alltid nämna någonting om våran framtid.. Och den kommer se ut ungefär såhär :







Haha inte bara detta såklart!! Simon ska bli hockeyproffs så vi satsar på stort ;)
Sov så gotttt
Puss Emma

Förboliv!

Jag har varit i förbo hela kvällen och myst med massor av folk! Så himla gött!
Och imorgon smäller det .... waaaaaaaaaaaaaah det är fucking SM!!!!!
så galet underbart!
Fick även skolfotot idag.. hmm. Skall ta om mitt höhööhö!
Men nu måste jag sova nu så att jag orkar upp imorgon!

Kul att jag och olivia sitter i mitten o ser lika dana ut :( ..

Pusss Matilda!


Baaaaak :D

Yeeees har bakat massor av goda grejer och nu med Casper och Viggo och nu så skall vi äta! Ikväll blir det fredagsmys i förbo, tacokväll och matcher :) mys!
Vi hörs nog senare!
Pusss!

Jag o min annmari i skolan idag



Adios!

Nu kickar jag och olivia till våra goa pojkvänner! Har packat klart och ska äta lite granna, så vi hörs ikväll antagligen.
GLÖM INTE IDOL.. ni måste kolla bara måste. Mina favoriten (på tal om ingenting) är amanda P, INTE fondell, Molly och Roshana! Hihi hoho
Pusspuss alla goa
Emmma

Bilder från postkodsmiljonären!



Jag tyckte det var grymt kul där, vissa tyckte det var långtråkigt och det kan jag förstå. Men jag satt med roliga personer så jag hade kul mestadels hela tiden :) Försökte få ett bra kort på Rikard men fick inte något typ.. Ni ser ju det ena lite längre upp!
Glad att jag hade med mig kameran iallafall, har så mycket mer bilder än dom jag har lagt upp nu..
Det var allt för mig, imorgon åker jag till nässjö klockan 1 med Olivia så jag kommer antagligen inte hinna blogga. Och ifall jag gör det har ni tur! för jag slutar 10 i 12 och har inte packat än och på 50 minuter ska jag göra allt det + ta mig till lerums station! Maaahgoood
jaja, jag bloggar hos Simon. Har med mig kameran dit!
Nu började det regna, mysigaste att sova till regn!
Sov gott godingar
Pusssss Emma

Min älskling

Tja babeees..
Vart en seg dag, suttit och spelar bilspel heela dagen typ! Track Mania heter det, grymt kul haha!
Jag ska skriva lite på mitt engelska arbete.. har varit en konstig dag för mig med faktiskt.
Så jag ska lägga mig tidigt idag och bara chilla med godis osv!
Taggar nässjö imorgon med olivia, jag och Simon har 20 månader på lördag så det är helt underbart att få fira det med honom då.
Det är verkligen sjukt jobbigt att vara ifrån den som står en allra närmast, den personen man träffade 10 dagar i veckan som man nu träffar en gång på två veckor. Det är så jävla jobbigt, jag tror jag håller på att gå ner i en depression eller någonting, känner mig bara ledsen hela tiden :(
Vi har också så mycket läxor och jag tänker alldeles för mycket hela tiden så måste bara kunna slappna av...
Jaja.. that's life
Om 3 år är han hemma igen!...
Love
Emma




<3

Heej sötnosar!
Det har varit en grym dag trots alla jobbiga omständigheter :s
Skall snart iväg och träna mina småkillar, sedan vidare till ett möte och sedan träna inför SM. gött!

Jag tänker ofta på att bemöta folk på det sättet jag själv vill bli bemött på, att bli bemött av ett enkelt leende är det bästa som finns, det kan göra att man mår så mycket bättre även ifall det är den dagen man bara vill gå underjorden o bara inte vill finnas. Något så enkelt kan göra någons dag! Tänk ni med på det!
Pusss! <3



Skolan väntar!


Sooorry för bilden, för den synen helt enkelt.. Tycker synd om er :D
Jag har superduper bråttom så kunde inte ta bättre bild helt enkelt
Bloggggar som tusan senare!
Loveee
Emma

Så länge jag har er så är jag lycklig.


/ Matilda

Tagggaa matten Dåråååå! :D


Fett inlägg elle?

Börjar med att länka en HUUUUUR go låt som helst, som ni kan lyssna på samtidigt som ni läser, tänker på mig och aaa bara är allmänt coola. Okeeej?! 

http://www.youtube.com/watch?v=djHm2ljLYbY

Erkänn fet låt? :D Min nya kärlek, helt seriöst!
Men idag iaf har pluggat och tränat  så har inte haft så mycket tid över helt enkelt. Så slog till med ett feting inlägg nu istället, Skit samma!  S
kulle åkt och checkat fotboll efter träningen, men med tanke på att det är SM i helgen så vill jag inte stå ute och frysa röven av mig och riskera att bli sjuk... höhöö!
Och som ni vet så var jag på en mamma/dotter kväll igår, det var jätte mysig och fick faktiskt med mig en hel del hem med, och lite saker är på beställning... wiiiiie! Men det var inriktning på hudvård, så det var as gött! Fick lära mig mycket!
Lite bilder på det jag fick med mig hem & bara för att jag är så snäll så kan jag göra lite reklam för Cecilia med.
Mina favoriter, ansiktstvätt och vatten , sedan en burk med ansiktskräm med i samma serie!





Pussss Matilda!!!!! <3<33<3<3<3<3<3


Postkodmiljonären!

Har precis varit på lindex med mor min! Köpte ögonfransar och eyeliner. Letade efter en ögonbrynspenna, men när jag väl hittade testen, ja då är den slut :) Great
Har pluggat klart mitt för dagen iallafall, chillat ganska rejält..
Skulle egentligen kolla när killarna spelade idag men blev ju icke så.. hade ingen skurre!
Iallafall
Imorgon blir det till att sitta i publiken på postkodmiljonären med klassen! TAGGA
Pusssss
Emma

Outfit 4 2day


peace out, Emma

Direkt ifrån sängen........

Matilda här direkt ifrån sängen, skall gå och fixa mig nu. göttt! Hörs senare dude´s <3


Pluggar...

taggar träning, ska vara där en timme innan några stycken och träna Simon Lilja!!!
Haha lite kul
Pussss
Emma

Wohoo :D

Jag klarade det, LÄTT!
Fattar ni hur bra jag är eller?! Sick!
Nu skall jag fixa lite grejer,sen skall jag vara med Lannö mannen :D
gööööööött! Ikväll skall jag på någon smink sak med mammas värninna och hennes dotter även min barndomsvän, det blir fasen i mig fett!
IDAG FYLLER ÄVEN MIN GOA, SNYGGA, BRAIGA, SNÄLLA, GRYMMA, UNDERBARA,ÄLSKADE CHRISTOFFER BADJU ÅR, FETT STORT GRATTIS TILL DEN GOINGEN!
Måste skynda mig nu, kom precis ut ur duschen typ så ligger lite efter.. höhöhö.. Puss Matilda

Så häääär stark kände jag mig efter orgenteringen idag. BIFFFFFFFFF

I julas med älskar bilden ändå!


Gratttis bebebe


Drar till skolan darlings

Ni får en go bild från igår på mig och favorithunden nr 3, puss!
Emma

Orgenterings dagen idag.. wooohoo..!

rubriken säger det hela, idag har vi orgenteringsdag.. :( är verkligen sämst på att  orgentera så det lär ju gå åt helvete, nej men vi måste klara det. Dessutom regnar det typ så det kommer ju att vara fett blött i skogen menmen.. har ju inte ont i tänderna så då är det bara att bita ihop, right? ;)
Här får ni en gooo bild ..   eller? Men visst är det tråkigt att vara seriös hela tiden .. så varför inte bjuda på denna groteska bilden! :D


Puss Matilda.


Goodnight

Rekommenderad film
Sjukt bra, värd  o se!
Dejtar sängen nu tänkte jag, see ya'll tomorroooow
Emma

Gutten morgen

Ska äta mat nu, har inte ätit frukost än och klockan är över halv 2 :(
Vaknade halv 1 idag, inte likt mig! Vaknar som senast klockan 10 egentligen..
Vi hörs senare, har inte så mycket att skriva :/
Pusspuss
Emma

tvåmånader.

två månader idag med min goa pojk, skall åka in till stan snart och kolla på bio med honom, gooos! 
Go bild från i sommras, miss this day´s galet mycket..

/Matilda

Go.se

Så sjuuukt go kväll har det varit va?
Lite speciellt under vissa stunder men jävlar vilka goa tjejer!
TAGGA TRÄNING IMORGON..
Pappa hämtade mig precis så jag är hemma nu, ska sova ut länge imorgon. Mmm..
Sjukt lyckad kväll (för mig iallafall) och ville bara säga att jag saknar världens bästa Simon mest av allt som finns..
Bjuder på en gammal bild på oss från när vi blev tillsammans ungefär, jag älskar dig!!
Pussss
Emma



Min andra hälft is back, love it!

Jaaa, jag har varit med min Ida idag, har inte träffat henne sen i början av sommaren bara vi så det behövdes. Har faktiskt aldrig saknat någon så mycket som denna tjejen, som jag har levt med i alla år typ.. o helt plötsligt kom pojkvänner, träning osv ivägen för att vi skulle hinna ses, men vi har lovat varann att bli bättre.
Vi har iaf mysit i stan idag gjort lite girl things som inte är nämnbart i bloggen .. hhööhhö! träffade Valter, Truls och Ebba med, gööööööööttt!
Här får ni två goa bilder på mig o min andra hälft, jag älskar dig! <3



Prommis!!

Sorry för att vi skämde ut oss så mycket igår kväll haha!
Vi ska dra ut med våra fina hundar nu, bästa hundarna som finns såklart!!
Bloggar senare, jag ska lägga in bilderna från igår också som vi tog ute.
Ha en bra dag babes!
Pussss
Emma


Videoklipp osv ..

Yeeeeeeees babes, vi slaggar hos magnussons idag!! Njut för fulla muggar, det är inte ofta ni ser oss såhär...
Vi orkar tyvärr bara bjuda på en nu för den ena tog 40 min och ladda upp.. Så ni får en go imorgon med!!
Pusss
Emmz och Matildz





RSS 2.0